ACEMİ YAZARLARA BİR ŞANS LÜTFEN
duygu3

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 3
ACEMİ YAZARLARA BİR ŞANS LÜTFEN
6 yıl önce
Merhabalar, ben bu siteye yeni üye oldum ve bu yüzden acemi yazar olarak görünüyorum. Dolayısıyla hiçbir şekilde iş alamıyor olmamı da bu duruma bağlıyorum. Siparişler üzerinden iş alamıyorum haklı olarak daha profesyonel, tecrübeli ve uzun zamandır çalışılan kişilere iş veriliyor ancak acemi yazarlara da bir şans verilmesini diliyorum. 
users3547

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 7
6 yıl önce
Bende bir yazar olarak ilk başta bu tip sorunlar yaşadım gerçekten. Sana nacizane birkaç fikir vermek istiyorum duygu3.


  • Yazdığın makalelerin başlıklarını, bir internet kullanıcısının ne tarz aramalar yapacağı şekilde empati yaparak koymalısın.
  • İlk yazılarını, şuan en çok dikkat çeken; emlak, konut, finans,ekonomi kategorilerinde yazmaya çalış.
  • Profilindeki bilgileri, kendini tanıtan tanıtım yazısını yalın bir şekilde ve "insanların bilmek istediği" özelliklerinden kısaca bahsederek hazırla.

duygu3

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 3
6 yıl önce
Teşekkür ederim. Verdiğiniz tavsiyeleri dikkate alacağım ve buna göre hareket edeceğim.
fevziburada

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 30
6 yıl önce
Bu konumdaki yazışmaları özellikle son yazdığımı dikkatle okuyunuz : https://www.iyimakale.com/forum/topic/tekliflerinizi-bekliyorum/14163/lastpage
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
6 yıl önce
Merhaba, ilk üye olduğum günü hatırlıyorum. Ne yapacağımı ve nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyordum. Kararlar almak gerektiğini farkettim ve önceliğimi güncel konularda hazır makaleler yazmaya verdim. Bu şekilde bir süre yazmaya devam ettim ve satın alımlar başladı. Bu da alıcıların benimle ilgili bir fikir sahibi olmasını sağladı. Ardından da siparişlerde alıcılara teklif götürme aşamasına geçtim. Artık kalemimi tanıyan baya insan oluşmuştu çünkü.

Bunun yanı sıra bir blog açtım ve örnek makaleler hazırlayıp blogumda paylaştım. Bu blogumun linkini de profilime eklemeyi ihmal etmedim. İnsanlar çalışmadan önce işlerimi görebilsin istedim. Sonuç olarak çoğu alıcı ile çalışmışlığım var. Neredeyse hiç eleştiri almamış bir yazarım. Bunu tamamen planlı adımlar atmaya borçluyum. Size de bu bahsettiklerim üzerinden ilerlemenizi tavsiye ediyorum.
duygu3

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 3
6 yıl önce
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Söylenenleri dikkate alarak adım atmaya çalışacağım. 
bluesdream

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 44
6 yıl önce
Bende yeni yazarlardanım benimde derdim bu ama en kısa zamanda hazır makale alanında ilerleyerek kendimi göstermeyi planlıyorum. Önemli olan sabır ilk günden, ilk haftadan bunların olması çok normal.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
Herkes bu aşamalardan geçti, biraz sabır ve kendinizi geliştirdiğiniz sürece bizler her konuda yardımcı olmaktayız. Özellikle yeni yazarlardan beğendiklerimizi öneriyoruz zaten. İlk iş olarak şu gravatar avatarından kurtulun bence :) 
Yanıt Yaz