Tekliflerinizi bekliyorum
baris.klk

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
6 yıl önce
Fevzi Bey Merhabalar. Daha önce ki sipariş içinde teklif vermiştim hatta özelden yazmıştım bile fakat hiç bir şekilde geri dönüş yapmıyorsunuz. Ben özellikle dikkat ediyorum sizin siparişler 3-4 gün sonra kabul ediliyor. Acaba yazarlar konusunda çok mu eleme yapıyorsunuz merak ettim. En son film için size teklif sundum fakat 30+ kişi teklifi bekliyor hala
fevziburada

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 30
6 yıl önce
Melih Hocam, diğer alıcılar neden ve nasıl alım yapıyorlar bilmiyorum ancak ben alım yaparken ya müşterilerim için yada önemli projelerim için alım yapıyorum. Çok nadir basit paravanlar için alım yaparım.  Hal böyle olunca da referansı çok sağlam, içerikleri çok kaliteli olan ve bildiğimiz yazarlardan almak zorunda kalıyorum. İyimakale sağolsun hem alıcıyı hem yazarı koruyor, içerikler copy-paste çıktığında ödememizi geri aktarıp yazarı uyarıyor  ancak copy-paste olmayan birçok kalitesiz ve yetersiz içeriğe de para ödedik burada. 

 Parayı da  geçtik zaman kaybına tahammülümüz yok. Siparişlerin zamanında yetişmesi gerekiyor, içeriklerin özgün ve kaliteli olması gerekiyor, ayrıca içerik yazarlarının temel seo kurallarını bilmesi şart ileri düzeyde bilirse avantajına oluyor.

Hazır makale alırken ben önce 1 makale alır incelerim. Sonrasında farklı zamanlarda 1-2 makale daha alır incelerim, makaleler nasıl bozulma var mı, ilk sırada çıkan 2-3 sitenin içeriklerinin karma yapılmış hali mi, kendi fikirlerine yer veriyor mu diye. Sonrasında yazarı listeme alır sürekli alım yaparım.

Bu konuda size uganakg : https://www.iyimakale.com/uye/profil/so14Lk   arkadaşın makalelerini incelemenizi tavsiye ederim. Arkadaş makale ekledi mi diye her gün kontrol ederim ve konu ne olursa olsun her makalesini almaya çalışırım. Çünkü arkadaştan aldığım içeriklerin faydasını gördüm ve içerikleri kalitesini biliyorum, en azından emek verdiğini görüyorum.

Bir diğer konu da yazdığın hazır makalelerin konusu . Banka kredileri her zaman revaçtadır her zaman makaleler satar, bu aralar tatil, gezilecek yerler,otel incelemeleri, zayıflama, bikini modelleri vs çok revaçta ne yazsan satar vs vs.

Ben asıl iş olarak e-ticaret işi ile uğraşıyorum , iyi ürün her zaman her türlü satar, kötü ürün iyi reklamla satar. Satılamıyorsa ya üründe sıkıntı vardır ya da sunumunda sıkıntı vardır. 

İyi çalışmalar.
melih

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 15
6 yıl önce
Fevzi bey zaten herkes sizin gibi düşünüp diğer yazarlara şans vermediği için haftada bir acemi yazarlara şans tanıyın başlıklı Forum konuları açılıyor. Siz burada 100 kelime ücreti 1.2₺ ye çalışan yazarlara sanırım editör muamelesi yapıyorsunuz. İçerik olur evet eksiği mutlaka olur. Mesleğim yazarlık değil çünkü. Ama bana hatalarım söylenir bende hatalar üzerine giderek sorunu düzeltirim. Ben ilk başladığım da anahtar kelime nedir bilmeyen, wordde gözden geçirme nasıl yapılır fikri olmayan birisiydim. 300 kelime makaleyi 50 dk ya yazabiliyordum. Şimdi ise bu süre bana değer verip öğreten insanlar sayesinde 10 dakikaya düştü. Ayrıca içeriklerimde de kalite arttı. 10 tane makalem satılmış bir kişi yorum yapmamış. İyi, kötü, eksik, yanlış. Kısaca demek istediğim burada makale satın alanlar belirlediği profesyonel kişiler dışında kalan insanları pek önemsemiyor. Hiç bir şeye değer verilmiyor ise insanlığa değer verilir. Atılan mesaja evet hayır yok diye cevap verilir değil mi? Siparişe teklif verip özelden yazıyorum dönüş yok. Forumda konuşup özelden dönüş yapıyorum cevap yok. Yani acemi yazarlara ölüm yaşasın kıdemliler kafası var herkeste. Söylenecek çok şey var da burası suan yeri değil. Ben iyi makale de şöyle günde 1 makalem satilsa düzgün yorum gelse buraya yoğunlaşacaktim. Ama olmadı. Her neyse konu daha uzar. Size de iyi çalışmalar.
okrt759

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 11
5 yıl önce
Melih kardeşim bu yazı 7 ay önce paylaşılmış ben şimdi gördüm ama sana sonuna kadar hak vermekteyim. Ben daha önce başka bir sitede 4 sene yazarlık yaptım ücretli içerik ürettim. Bu 4 sene benim acemi yazar olmadığımı kanıtlamaya yeterli. Ama burada acemi statüsünde gözüküyorum. Yorum çok önemli eğer senden makale alınıyorsa yorum yapılması çok iyi olur. Burada makale satın alan kişilere yorum zorunluluğu getirilebilir bence herkes yorum yapmak zorunda kalırsa değerlendirme buna göre yapılır. Zaten makalen iyiyse yorumda olumlu olacaktır. Buda daha çok makale satmana fayda sağlar.
Bu mesaj okrt759 tarafından 10.02.2019 19:31:08 tarihinde değiştirildi. Sebep:Hatalı yazım
Yanıt Yaz