Yeni Yıl ve Ödeme Talepleri Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Yeni Yıl ve Ödeme Talepleri Hakkında
7 yıl önce
Merhabalar,

Bildiğiniz üzere, tüm ödemeleri bir iş günü sonrasında aktarıyoruz. Ancak birkaç gün sonra yeni bir yıla gireceğimizden ötürü, 30 Aralık, Cuma gününde gerçekleştirilecek olan ödeme talepleri yine aynı gün içerisinde hesaplara aktarılacaktır. Lütfen, bu tarihte ödeme talebinde bulunacak iseniz mesai saati bitimine kadar beklemeyiniz.

Huzur ve sağlık dolu bir yıl dileriz,

iyimakale Ekibi.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
Mesaj Sayısı: 107
7 yıl önce
Ödeme konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmayan sitemizi tebrik ediyor. Yeni yılda daha yeni umutlar ve başarılar dolu dileklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Rabia

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 12
7 yıl önce
bende iyi makale yönetimine çok teşekkür ederim. günlük ödeme imkanı her yerde olan bir olanak değildir. site yönetiminden yeni yılda tek talebimiz teklif verme alt limitinin 100 kelime 1 kredi yapılmasıdır. şimdiden herkesin yeni yılını kutlar, bol kazançlar dilerim....
unutanolma

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 30
7 yıl önce
Düşük alt limit ve her zaman ödeme yapabilme özelliğinizi takdir ediyorum. 
Herkese mutlu yıllar
tgbrsln

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 12
7 yıl önce
Tüm iyimakale ailesi için sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olsun. Yeni yılda iyimakale platformu olarak daha başarılı işler gerçekleştirmemiz dileğiyle :)
sabri59

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
7 yıl önce
Tüm iyi makale ekibine ve yazar arkadaşlara sağlıklı,mutlu ve esenliklerle dolu nice yıllar dileklerimle...Yeni yılınız kutlu olsun.
sedefhira

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 48
7 yıl önce
İyi makale ekibinin, alıcı ve yazar arkadaşların yeni yılda çok daha mutlu,sağlıklı ve huzurlu olmaları dileklerimle...Yeni yılınız kutlu olsun, iyi ki varsın İYİ MAKALE:)
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
7 yıl önce
Ödeme taleplerim dahil, destek ve diğer tüm konularda hiçbir sıkıntı yaşamadığım İYİMAKALE ailesinde olmaktan çok mutluyum.
Yeni bir yıl geldi çattı. 2017 yılının öncelikle sağlıkla geçmesini diliyorum arkadaşlar. Ardından huzur, mutluluk, bol kazanç kapıları diliyorum. Şimdiden MUTLU YILLAR.
ban

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 19
7 yıl önce
İnsanların ilk önce kendisini sevmesi dileğiyle, 2017 yılı şimdiden hayırlı olsun
Yanıt Yaz