Yeni Güncelleme: Makaleyi üyeye özel yükleyebilirsiniz
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Yeni Güncelleme: Makaleyi üyeye özel yükleyebilirsiniz
10 yıl önce
Bugün üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda yeni bir sistemi aktif ettik. Bazı üyelerimiz forumdan müşteri buluyor ve kendisine özel hazır makale yüklenmesini istiyor. Hem bunun kolay takibi açısından hem de yüklenen makalelerin başka üyeler tarafından alınmaması için "Makale Kodu" sistemini aktif ettik.



Yeni makale eklerken, "Makale kodu" alanı olarak ek bir bölüm göreceksiniz. Bu alana herhangi bir şey yazılırsa, sadece oraya yazılanı bilenler makaleyi görebilecek. Bir nevi şifre gibi düşünebilirsiniz.

Peki tam olarak nasıl çalışacak?

Müşteri, makaleyi yazdırmak istedikleri kişiye bir kod verecek. Bu kodu kendileri belirleyecekler. Ne olduğunun çok bir önemi yok, rastgele de olabilir. Tek önemli olan sayılardan oluşması ve boşluk olmaması.

Örneğin kodumuz "123456" olsun. Bu kodu müşteri yazarlarla paylaşacak. Müşterinin istediği şekilde hazır makale yükleyen yazarlar makale kodu alanına bu kodu yazacak. Makale onaylandıktan sonra sitede hazır makalelerde görüntülenemeyecek.

https://www.iyimakale.com/makaleler/kod

Makaleyi görüntülemek için kullanıcılar yukarıdaki menüden Hazır Makaleler sayfasında ki "SİZE ÖZEL" alanına girecek. Buraya kendi oluşturdukları özel kodu yazacaklar ve makaleleri görüntüleyecekler. Aynı zamanda bu sayfadan bildirim takibi de yapılabilecek.

Makale alımlarını daha da fonksiyonel hale getirmek için uğraşıyoruz. Siz de aklınızda bir fikir varsa bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 09.03.2020 00:29:07 tarihinde değiştirildi.
dbul

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 64
10 yıl önce
Çok güzel bir sistem oldu bu. Uzun zamandır sıkıntısını çektiğim bir konuydu. Bu kadar hızlı bir şekilde devreye aldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ben hemen çalıştığım yazarlara kod göndereceğim. İlk denemelerimizi yapalım :)

Teşekkür ediyorum.
Bu mesaj dbul tarafından 14.08.2014 20:34:45 tarihinde değiştirildi.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Mesaj Sayısı: 116
10 yıl önce
Aradığım şey buydu. Özellikle son günlerde çok ihtiyaç duymaya başlamıştım ki güzel haberi gördüm. Teşekkürler.
oszlem

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 29
10 yıl önce
Gerçekten güzel haber eklediğimiz özel siparişlerde bir an önce onaylanırsa çok seviniriz.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
10 yıl önce
Benim özel çalıştığım her hangi bir alıcı yok ama güzel uygulama, teşekkürler
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Bu arada hazir makalelerin goruntulenmesinde problem olusmus arkadaslar, gozden kacmis. Bu gece duzenleme yapilacaktir. Bu durum icin kusura bakmayin.
nurgunak

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
10 yıl önce
Sistem şu anda çalışıyor mu?
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
10 yıl önce
Evet, sorunsuzca çalışıyor.
nurgunak

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
10 yıl önce
Çok güzel bir uygulama olmuş teşekkür ederim. Bir önerim olacak naçizane, sistem şu anda yüklediğimiz makalelere otomatik ücretlendirme yapıyor. Bu da özel bazı siparişlerde sıkıntı yaratabiliyor. Sistemi daha sık kullanarak makale satışı yapmak isteyen bir yazar olarak, istediğim ücretlendirmeyi zaman zaman kendim yapmak istiyorum. O zaman dışarıdan aldığım siparişlerde de güvenle iş teslimini sitenizden yapabilirim.
Bu mesaj nurgunak tarafından 16.08.2014 02:43:32 tarihinde değiştirildi. Sebep:yineleyen sözcük
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
10 yıl önce
Ben bu durumun iyimakalede fiyat düşümüne yol açacağını düşünüyor ve desteklemiyorum; ancak çeşitli makale satışları için bunu yapacaksanız, zaten sipariş sistemi bulunmakta.
Yanıt Yaz