YAZARLIK BAŞVURUSUNDA BULUNANLARIN DİKKATİNE!
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
YAZARLIK BAŞVURUSUNDA BULUNANLARIN DİKKATİNE!
4 yıl önce
Başvurunuzun değerlendirmeye alınabilmesi için
1. profil resmi yükleyiniz.
2. Hakkınızda bölümü ve şehir kısımlarını doldurunuz.
3. yazmış olduğunuz örnek makalenizi dosya.co sitesine yükleyip indirme linkini destek bölümü ya da editör arkadaşlara özelden mesaj atınız. 
4. örnek yazınız ve başvurunuz değerlendirildikten sonra olumlu ya da olumsuz size dönüş yapılacaktır.
özgün olmayan içerikler ve 18 yaş altı başvurular kabul edilmeyecektir. buranın da bir iş hayatı olduğunu unutmadan yeni yazarlarımızın saygı içerisinde platformda bulunması temennimizdir. Diğer yazarları rahatsız eden ya ısrarla kopya, alıntı içerik eklemeye devam eden kişilerin yazarlık başvuruları onaylansa dahi, silinecektir. 


o-mumcu

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
4 yıl önce
yazarlık başvurusu yaptım az önce, *Unable to load the requested file: uyelik/basvuruonaybekliyor.php* şeklinde bir hata aldım. Bu normal işleyişin bir parçası mı yoksa bir noktada hata mı yaptım acaba ? bunun dışında boyutla ilgili sorun olduğu için profil fotoğrafı meselesini ertelemiştim. Profil fotoğrafım olmadan ancak sisteme örnek makale yükleyerek başvuru yaptım, bu şekilde incelemeye alınır mıyım ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim. 
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
4 yıl önce
özelden msjla bilgilendirme yapıldı. bireysel konuları editör arkadaşlar ile ya da destek bölümünden mesaj yolu aracılığı ile yapabilirsiniz. 
Yanıt Yaz