Söz uçar, yazı kalır.
Madam Puddi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 28
Söz uçar, yazı kalır.
7 yıl önce
Merhaba değerli arkadaşlar.  
Bendeniz Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Okur, yazar ve çizerim(amatör karakalem resim).Türkçe dilbilgisine hâkimim. Redaksiyon yapabilirim (ki bu benim en keyif alacağım iş olur) , metin yazabilirim (ciddi veya eğlenceli), makale ve ürün tanıtım yazıları yazabilirim. Sorumluluğunu aldığım işe özen gösteririm, iş disiplinim vardır.
Şu an başka bir yerde çalışmamaktayım. Uzun bir süre bilgisayar başında olacağım , evde geçireceğim bu zaman zarfında hem içerik editörlüğü konusunda deneyim sahibi olmak hem de internette maddi ve manevi kazanç sağlamak amacıyla bu siteye üye oldum. Bu vesileyle, yazarlık başvurumu onaylayan editörlere de çok teşekkür ederim. 
Daha önce interaktif yayın yapan birkaç platformda yazıp çizmişliğim var. Yani yazma konusunda belirli bir tecrübeye sahibim. Ancak takdir edersiniz ki sisteme yabancıyım ve henüz yeni tanıdığım için ara sıra soru sorup başınızı ağrıtabilirim...:) 

Hatta sordum bile ! :)
Ürün tanıtımı yapılan bir makaleye fotoğraf eklerken internet üzerinde bulunan bir fotoğrafı kullanmak özgün makale kuralına aykırı mıdır? Kendi çektiğimiz bir fotoğrafı mı kullanmamız gerekir.? 
Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler, gelmeyecek cevaplar için yine de teşekkürler.Hepinize bol kazançlar. 
Bu mesaj Madam Puddi tarafından 10.07.2017 03:19:39 tarihinde değiştirildi.
bb

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 11
7 yıl önce
Fotoğrafı olduğu gibi kullanırsanız kopya içerik olur. Bazı filtrelerden geçirmelisiniz, biraz photoshop uygulamalısınız. Her ne kadar google kopya içerik yakalama konusunda yazılarda olduğu kadar resimlerde iyi olmasa da, birebir aynı resmi kullanırsan ya da sadece aynı ölçü ile kırparsan bunu anlayabiliyor. Tabi kendi çektiğin fotoğrafı kullanma imkanın varsa en güzeli bu. Hem sitenin değeri açısından da önemli. Ayrıca başka bir siteden fotoğraf alacaksan türkçe sitelerde olmayan fotoğrafları kullanmanı tavsiye ederim. (Ben bir makale alıcısı olarak makale yazarından resim beklentisi içinde olmuyorum. Sadece yazıyı istiyorum.)
Madam Puddi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 28
7 yıl önce
Anladım... Çok teşekkür ederim bilgi ve önerileriniz için....
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
7 yıl önce
Merhabalar,

bb kullanıcı adlı üyemiz yayıncılık sektöründeki işleyişi detaylı bir şekilde anlatmış ancak küçük bir ekleme olarak, iyimakale sisteminin bu yöndeki politikasından da bahsetmek isteriz.

Platform sadece yazılı içerik üzerine kurulduğundan ötürü içeriklerinizin onaylanabilmesi için herhangi bir görsel ekleme şartı aranmamaktadır ve görsellerin özgünlüğü de kontrol edilmemektedir. Yine de dilerseniz makalenizin içerisine resim ekleyebilirsiniz ki, muhtemelen böyle bir uygulama uzun vadede kalıcı bir portföy oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Sistem ile ilgili sorularınız için üst sekmedeki "Destek" kısmından bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra panel sayfamızın en üst kısmında (üst sekmenin hemen altında) "İyimakale sistemi nasıl çalışır, ödemeler nasıl yapılır ve diğer sıkça sorulan sorular" bağlantısına tıklayarak, sistemin işleyişi hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Bol kazançlar dileriz.
Madam Puddi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 28
7 yıl önce
Merhabalar, 
Ben yazıları fotoğrafla zenginleştirmeyi severim, ancak makaleye resim eklemek için tüm url adreslerini denememe rağmen, sanırım sistemden kaynaklanan bir sorun nedeniyle yüklediğim fotoğraf kırık link olarak gözüküyor. Yani resim eklediğim ve yazıyı güncellediğim halde kırık link olarak gözüküyor...Sağlık olsun. Herhalde düzeltilecektir ilerleyen günlerde..
Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim...
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
7 yıl önce
Editörümüzün hazırlamış olduğu şu link yardımcı olacaktır.
Yanıt Yaz