Sizce Bu Makale Hoşunuza Gitti mi?
onayyt

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 16
Sizce Bu Makale Hoşunuza Gitti mi?
7 yıl önce
Değerli arkadaşlar, sizlere de sormak istiyorum, siz olsanız ücret ödediğiniz bu makaleyi, bu şekilde sitenizde yayınlarmısınız. Ücret iadesi talep ettim sıkıntı yok, iyimakale.com bu tür isteklerde iade yapıyorlar. Ama kafama takılan acaba ben mi çok seçiciyim, yazıları çok mu inceliyorum acaba? yorumlarınıza ihtiyacım var.
Aldığım makale: http://prnt.sc/e7x7hr

Hazır makale kategorisinde satın alındı. özel sipariş değildir.

OzanOnur19

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
7 yıl önce
Yazıyı tamamen okudum. Görsellik olarak vasatın altında. Başlık, alt başlık, yazı düzeni gibi bir makalede olması gereken basit kurallara bile yer verilmemiş.
 Görsellik dışında anlam bütünlüğü ve anlatılmak istenen okuyucuya verilememiş. Yazı sanki 5-6 siteden cümlelerin alınıp, kelimelerin değiştirilerek yazıldığı bir karmaşık bir metin olmuş.
 Kısacası ben sitede yayınlamayı bir kenara bırakın, bu yazıyı ilk gördüğüm an okumaktan vazgeçerim. Yazıyı sonuna kadar okuduğumda aklımda bir cümlenin bile kalmadığının farkına vardım. O derece berbat, zaman kaybı bir yazı. Geçmiş olsun, umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
7 yıl önce
Başlıkları ve alt başlıkları olmalıydı. Böyle tek paragraf halinde olması, ne yazıkki kötü gösteriyor. Özensiz yazılmış bir makale olmuş.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
Mesaj Sayısı: 107
7 yıl önce
Bu bir acemilik. İyi işer çıkaracak bir başlangıcın haberi. Bence olacak. Makaleyi yayınlarken sizi yoracak biraz. 
Ted1905

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
7 yıl önce
makaleden çok düz yazı olmuş. özgünlük olabilir belki ama görsellik olarak çok göz yoruyor. biraz daha paragraflara ayırarak göze daha hoş gelmesini sağlayabilirdi. alt başlıklar da olsaydı daha hoş olabilirdi.
onayyt

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 16
7 yıl önce
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 129
7 yıl önce
Ben şunu da eklemek istiyorum, çok mu seçiciyim diye sormuşsunuz ama, yazıda sadece anlam bütünlüğü ve görsellik tam olduğunda yazarların rahat çalışmasına izin veren birisisiniz bana göre. Bu konuda ben kendi adıma teşekkür ederim. Bir kez olsun eleştirmediniz.
bayramaktas

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 48
7 yıl önce
Anlam bütünlüğü kesinlikle yok. Kelime sayısının artması için yapılan kaybolur=> kayıp olur  ve hastalıkla=> hastalık ile şeklindeki yazımlar da cabası:) 
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Makale bana aittir. Çok acemi olduğum bir dönemde yazmıştım ve makalemi satın alan kişi ile devamlı olarak çalışmaktayız. Makale yazmanın inceliklerini bilmediğim bir döneme ait bir makaledir. Valla utandım ya:))))
Akrepp

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 64
7 yıl önce
Bu arada herşeyi kabul ediyorum makalem hakkında fakat kelimeleri çoğaltmak için hastalıkla=hastalık ile Vs.şeklinde kullanmam. Ünlü düşmesi gibi Türkçe nin değişmesine sebep olan etkenleri kullannam. Örneğin; sizinle değil "siz ile" dir doğrusu. Yeri geldiğinde istenilen kelime sayısından 100 kelime fazla yazmışlığım vardır. Doğaçlama gelişen bir durum. Şuan gayet profesyonel bir yazar olduğumu düşünüyorum. Fakat hala ünlü düşmesine karşıyım.
Yanıt Yaz