Sitedeki Önyargı..
dogukan34

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 27
Sitedeki Önyargı..
9 yıl önce
Tam olarak 6 gündür forumdayım. Net bir şekilde aktifim her an bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Eyvallah 6 günde zaten satış patlaması beklemiyorum. Ama sitede önyargı olduğunu düşünüyorum. Ben ve benim gibi arkadaşlara en azından bir şans vermeli site sahibi olan arkadaşlarımız. Bizde yazıyoruz sonuçta. Bir al, beğenme özelden tekrar yazayım sana. Nedir ki bu korku? Yazmak istiyorum. Yazıyorum ama gerekli ilgi de yok. Belki de bir arkadaş çıkacak sürekli onun için yazacağım ama yok işte.
Neyse biraz alakasız oldu sanırım ama yinede arkadaşlar tekrardan söylemek istiyorum; Bizlere de şans vermekten çekinmeyin. Kusursuz yazamam, yazabilecek de yoktur amenna ama elimden gelenin en iyisini en hatasızını yapmaya çalışıyorum. Dilerim birkaç arkadaşımın da olsa görüşünü değiştirebilmişimdir..
İyi Akşamlar.
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 42
9 yıl önce
Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim.. Sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ilk bir kaç ay ben de diğer arkadaşlarda aynı sorunları yaşadık. Geleli 6 gün oldu diyorsun.. Öncelikle asıl ilgi alanını belirleyip o alanda hazır makalelerini ekleyebilirsin, sonrasında zamanla alıcılar makalelerine ilgi gösterdikçe satış rakamların artacaktır.. Alıcılar yeni isimlere karşı duyarsız olsa hiçbirimiz burada olmazdık çünkü bizden önce üye olan ve çevre edinmiş üyeler zaten mevcuttu.. Biraz sabır biraz gayret.. Sonunda her şeyin olumlu olduğunu göreceksin.. İyi çalışmalar dilerim..
kce540634

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Kardeşim bende 3 gündür aktif olarak yer alıyorum ama 3 makalem satıldı. Bence az kelimeli makalelerle ilgi alanını ve kendini tanıtmaya çalış derim. Bu şekilde alıcılar sana hatalarını yorumla veya farklı yolla belirteceklerdir. Çünkü zamanında bende makale alımı yaptım ve yüksek kelimeli makaleler fiyat olarak yüksek olduğu için riske edilemez konumda. Bu yüzden kendini 100-200 kelime arası makalelerinle göstermelisin.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Bizim gözlemlediğimiz kadarı ile minimum +200 kelimelik makaleler daha fazla satılmaktadır. En fazla satılan makaleler 200-249, 250-299, 300-349 kelime aralığındakilerdir.

Çok fazla site işleri ve SEO ile ilgilenmiyorum ancak Google'ın yapmış olduğu son güncellemelerden sonra bu makalelerin satışlarında bir artış gözlemlenmiştir.

Bunların haricinde forumumuzdaki "Makale Yazım Teknikleri" kategorisinde tüm yazarların işine yarayabileceğini düşündüğümüz çeşitli bilgiler bulunmaktadır.
ozgyksl

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 22
9 yıl önce
Herkesin geçtiği aşamalar. Ancak zamanla ve sabırla aşılıyor. Zaten işlerin çok yoğun olduğu bir dönemde değil. Önyargı yok emin olabilirsiniz. İlk ay hiç iş alamadım. Önyargı olsa bugün bu denli yoğun yazamazdım. Siteye güvenin. Herşey sizin için iyi olur umarım. Bol şans.
dogukan34

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 27
9 yıl önce
Bütün yorum atan dostlarima, üstadlarıma teşekkür ederim. Inşallah ilerleyen dönemlerde biraz iş alabilirim. Sağolun..
tarantula

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 49
9 yıl önce
Merhaba,benimde daha 2 gün olmuş durumda,bakalım bende hazır makalelere koyup bekleme modundayım.Fikrim sizin gibi ancak bir gün hiç satmayıp bekli birgün de 15 tane satıcağımız zaman gelicek kim bilir.Bol kazançlar:)
dogukan34

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 27
9 yıl önce
@tarantula İnşallah öyle olur :) Sana da bol kazançlar dilerim. Bende makale stoğu yapmaya başladım.
muhammethanifi

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 9
9 yıl önce
bide daha cok hangi konularda makaleler talep ediliyor bende yeniyimde genel olarak bilgisi olan arkadaşlar söylerse memnun olurum
ben siyaset,siyasal iletişim,radyo-sinema lisans okudum ilgi alaka bu yönden.. fazla talep yoksa zaman kaybetmeyelim :) simdiden tsk



tarantula

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 49
9 yıl önce
bu sizin tamamen ilginize bağlı muhammethanifi  bey.örneğin siteye kayıt oldugum gün yazdıgım ingilizce ile ilgili makale bugün satıldı,bazen siteye koydugum makale anında satılıyor.bende kayıt olalı yaklaşık 3 gün oldu.en çok ilgi ama sağlık,kişisel bakım,teknoloji gibi alanlarda gibi görülüyor.
Bu mesaj tarantula tarafından 09.07.2015 16:09:18 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz