Site yazarlarına önemli duyuru
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Site yazarlarına önemli duyuru
9 yıl önce
Sitemizde son zamanlarda gerek özgünlük kontrolü ile gerek diğer başka konular ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Biz iyimakale olarak bu sitede herkesin hak ettiği biçimde kazanç elde etmesi için çaba sarfediyoruz. Hiç bir zaman katı bir yönetim anlayışı sergilemedik. Daha önce siteden banlanan yazarları tekrar siteye alıp düzgün çalıştıklarını görüp para kazanmalarına dahi vesile olduk. Tüm yazarlara mümkün olduğunca tölerans gösterdik. Fakat bunu bir çok kişi suistimal etti. Biz ve editörlerimiz bunlardan dolayı oldukça sıkıntıya düştük. Bu yüzden bir takım kararlar alıp, bazı yaptırımları uygulamaya karar verdik.
  • Yazar alımları kapatılmıştır. Süresi belli değildir. Uzun bir süre siteye yeni yazar alımı yapılmayacak.
  • 2 aydan eski makaleler silinecektir. Bu forum yazısı yazıldıktan sonra 1 saat içerisinde bu işlem gerçekleşecek. 
  • Yazılım yükünü azaltması açısından 2 aydan eski tüm mesajlar silinecek.
  • Siteye 1 aydır giriş yapmayan yazarlar, yazarlık statüsünden düşürülecek.
  • Makalesini başka platformlarda satıp buradan silmeyen yazarlar, banlanmaya devam edecek. Bu konuda bazen yazarın geçmişine bakıp tölerans gösteriyorduk. Ancak artık hiç bir tölerans gösterilmeyecek.
Bilginize.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 129
9 yıl önce
 yerinde kararlar olmuş. iyi çalışmalar. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
uygulama devam ediyor
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Bu kararlar çok yerinde oldu. Kimsenin bu siteye zarar vermeye hakkı yok.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Genel anlamda her kararınızı destekleyen biri olarak bu kararlarınızı da destekliyorum. Daha temiz ve daha kaliteli makaleler için yapılması gereken uygulamalar. 
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 65
9 yıl önce
Kesinlikle uygulanması gereken bir karar olmuş. bsahiner abinin dediği gibi kimsenin siteye zarar verme hakkı yok. 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Bu arada bir madde hakkında bir soru sormak istiyorum ben. 1 ay giriş yapmayan yazarlar yazarlık statüsünden düşürülecek, maddesinde yazarın sadece giriş yapması yeterli mi yoksa illa bir makale eklemek ya da teklif vermek zorunda mı?
kader

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 57
9 yıl önce
Ben de yasemin hanımın sorduğu soruyu soracaktım, o madde bir aydır siteye makale girmeyenleri de kapsıyor mu? Bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum. Böyle bir nedenden dolayı iyimakale ailesinin dışında bırakılmak istemem. Diğer maddelere ise tamamen katılıyorum.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 92
9 yıl önce
Giriş yapmanız yeterli olacaktır. Sonuçta iyimakale.com özgür bir platformdur ve kimse burada çalıştırılmamaktadır. Kısacası herkes kendisinin patronudur. Dolayısı ile makale eklemek ya da eklememek tamamen size kalmıştır :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
gosuhasu'nun dediği gibi, giriş yapmanız yeterli. Şu an 1 aralık 2014 ten bu yana giriş yapılmamış üyeler yazar statüsünden düşürüldü. Bundan sonra yeni yazar alımı yapılmayacağı için bu uygulama düzenli olarak yapılmayacak. Belli dönemlerde bu sistemi çalıştırabiliriz. Bundan sonra belli bir kalitenin altında makale gönderen kişileri de yazarlıktan alabiliriz. Daha kaliteli bir platform olması için elimizden geleni yapıcaz. İşini iyi ve en önemlisi dürüst yapan kazanır.
Yanıt Yaz