Sistemdeki Makalelerin Kontrolü Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Sistemdeki Makalelerin Kontrolü Hakkında
9 yıl önce
Merhabalar İyimakale ailesi,

Bazı makalelerin makale sahipleri tarafından doğru kategorilendirilmediğinin farkına vardık. Bu hem keşmekeş yaratan hem de makale sahiplerinin pek de lehine olduğunu savunamayacağımız birden çok sebebi barındıran bir durumdur.

Bu istenmeden oluşmuş olan kaosu düzeltebilmek için bugünden itibaren editör arkadaşlarımız makalelerin yeniden taramasını yapmaya başlayacaklar. Bu sayede;

* Hedef kitlesine ulaşabilmesi için makalelerinizin kategorileri eğer doğru değilse değiştirilecek,

* Sisteme yükledikten sonra başka bir platformda kullanılan makaleler sistemden kaldırılacak (Bu tip durumlarda yazarlara uyarı verilecektir. Üç uyarıya ulaşan yazarlarımızın yazarlık statüsü düşürülecektir), 

* Özgünlük kontrollerinden yüzde doksandan daha az puan alan makaleler silinecektir (İstisnai durumlar hariçtir). 

Sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istedik, lütfen makalelerinizi kontrol ediniz.

Bol kazançlar dileriz.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Bazı makalelerde birden fazla yazım hatasına rastladık. Bu sebepten, ötürü kontrolleri yapan editörlerimiz ilgili makalenin yazarlarına geri dönüş yapıp, bu hataların düzeltilmesi konusunda ricada bulunuyorlar. Lütfen size verilen süre içerisinde bu hataları düzeltiniz. Hataları bulmakta zorlanan aile üyelerimiz Microsoft Word programını kullanarak da yardım alabilirler.
Gözden Geçir > Yazım ve Dilbilgisi seçeneklerini sırasıyla seçerek yazılarınızdaki hataların denetlenmesini sağlayabilirsiniz.
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
9 yıl önce
İyimakale cesurca yoluna devam ediyor :) Güzel düşünülmüş bir çalışma, zaman zaman akıma geliyor. Kimi yazar arkadaşlarımız birkaç makale ekleyip ortadan kaybolmuş görünüyorlar, o makaleleri bir başka platformda yayınlamamak gibi etik bir davranışa ne kadar sadıklar bilemiyoruz. O sebeple özellikle sistemde az makalesi mevcut olup, faal olmayan yazarların ekledikleri makalelerde özgünlük kontrolü önemli bir konu.
Teşekkürler iyimakale.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Çok haklısınız, editörlerimizin işini kolaylaştırmak ve gözden bir tane bile makaleyi kaçırmamak adına belirli bir sistem ile tüm yazarlarımızın makalelerinin kontrolüne başlamış bulunuyoruz. Uzun bir süreç alacaktır ancak ailemizin tüm bireylerinin faydasına olacağını ümit ediyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yanıt Yaz