Sistem Güncellemeleri Hakkında Öneri & İstek
Mehmetav

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Daha fazla kategori olmalı , yapay zeka , yaşam , uzay, bilgisayar vs
Fatih137

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 75
5 yıl önce
Türkçe işlerde olduğu gibi İngilizce işlerde de taban fiyat olan 4 TL nin altında teklif verilmemesi için bir çalışma yapılmalı diye düşünüyorum. Zira hem kalite hem de işin değeri açısından bu durum çok önemli.
Fatih137

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 75
5 yıl önce
Mobilden makale yükleme yapma için bir çalışma yapılsa ne güzel olur. Bunun mümkün olabileceğini ve çok sorun yaşanmayacağını düşünüyorum.
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
5 yıl önce
  • Selamlar , çok değerli Adminim, bir öneride bulunmak için rahatsız ettim. Malum güncellik makaleler için çok önemli bir konu. Biz güncel bir makale yazıyoruz 1 gün sonraya kalıyor. Onay ve satışı aksıyor. Makale sonraki güne sarktığında bir değeri olmayabiliyor. Özellikle teknik haber makalelerinde bu sorun var. İyimakale platformunu geliştirmek hepimizin görevi olmalı. Benim önerim şu:

    Makale yazımı konusunda ilerlemiş bilgili ve kopya içerik oluşturmayan en az 1.000 + puan almış olan yazarlarınıza, kendi makalelerini anında satışa sunabilme yetkisini verirseniz, yarışan binlerce internet sitelerini daha güncel kılma şansımız olabilir. Editörlerin de yükü böylece azalır. Ama bu yetkinin de suistimal edilmemesi için sert yaptırımlar getirebilirsiniz. Site sorunları başlıklı konu altına yazmak istedim ama kapatıldığı için yazamadım.
    Saygılarımla...
Mnemosynes

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 14
4 yıl önce
İşleyişi daha pratik bir hale getireceğine inandığım bazı değişiklik önerileri:

+ ''Aldığım Siparişler'' kısmındaki siparişlerin teslim tarihlerine göre sıralanması. Teslim tarihlerinin sayfada yazması. 
+ ''Mesajlar'' kısmında arama yapılabilmesi. 
-> Ayrıca uzun mesajlarda mesajı okumak, siparişle ilgili uzun notlarda tek parça halinde kopyalama yapmak çok zor oluyor. Genel olarak sayfadaki kaydırma çubuğuyla ilgili bir sorun var. 
+ ''Üye bilgileri'' sayfasında ''Yorumlar'' kısmında sadece yorum yapan kişi adı, yorumu, yoruma cevabımız yerine tamamlanan siparişin ya da satılan makalenin adı da yazsa, o üyenin ne tarz konu başlıklarında yazdığı hakkında daha hızlı bir şekilde bilgi sahibi olunabilir. 
+ ''Siparişler'' kısmında siparişe başvuru yaparken başvuru esnasında teklif verilebilecek minimum tutar bilgisi de gözükse, küsuratlı kelime sayısına ve/veya çok makale sayısına sahip siparişlerde hesap yapmaya gerek kalmamış olur. 
Bu mesaj Mnemosynes tarafından 10.11.2019 00:33:32 tarihinde değiştirildi.
Mnemosynes

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 14
4 yıl önce
+ Makale eklerken, Word dosyasında H3, H4... başlıklar olsa dahi sistem yalnızca H1 ve H2'yi görüyor. Bunun için de güncelleme yapılabilirse harika olur. Uzun içeriklerde bazen H5 alt başlığa kadar kullanmak gerekebiliyor. 
fulya75

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 52
4 yıl önce
Merhaba. Yazarların siparişlere verdiği teklifleri takip edebilecekleri, kendi üye profillerinde açılan bir kısım olması iyi olur kanaatindeyim. Bu tüm yazar arkadaşlarımızın verdikleri teklifleri takip edebilmeleri açısından da yararlı olacaktır. Bazen fazla sayıda siparişe teklif verebiliyoruz ve en çok da sipariş kaldırıldığında bilgi maili geliyor. Bunun için bir bölüm eklenirse sevinirim. 
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 129
4 yıl önce
Aldığım Siparişler kısmında sıralamaları yapma şansımız olur mu merak ettim? Örneğin tarihlerine göre, son teslim tarihine vs. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
4 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

eklediğiniz makalelerde gözden kaçırdığınız yerler özgünlük sorunu olan cümleler olabiliyor. Bu gibi durumlarda sizlerden düzenleme talep edildiğinde neyi düzelteceğinizi haliyle bilmiyor mesaj atıyordunuz. Bu mesaj trafiğini azaltmak ve işleyişi hızlandırmak adına Editör Notu ve Düzenleme Bekleyene Makaleler bölümü aktif edildi. 

Editör Notunu
Eklediğiniz Onay Bekleyen Makalenin Üst Kısmından Görebilirsiniz. 

Düzenleme Bekleyen Makale Bölümüne;
Panelim - hazır makalelerim - Düzenleme Bekleyen kısmından erişebilirsiniz. 

Alperen14

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 38
4 yıl önce
Bu konuyu burada açmak doğru mu bilemiyorum ama, site ana sayfasına girdiğimiz zaman 1615 freelancer yazar olduğu görülüyor. Sitede kayıtlı 1615 yazar. Ancak bakıldığı zaman sitede aktif olarak çalışan toplasanız 20-30 yazar ya var, ya yok. Bunu da bir öneri olarak kabul eder misiniz bilmem ama; yeni yazarlar kolay kolay sipariş alamıyorlar. Doğal olarak sipariş açanlar riske girmek istemiyorlar, haklılar. Ancak belki de bu yeni yazar arkadaşların içinde gerçekten kaliteli yazılar yazabilecek arkadaşlar mevcut. Ancak bu cevherleri ortaya çıkarmak mevcut sistem de oldukça zor görünüyor. Demem o ki, yeni yazarlara, bir üst rütbeye geçene kadar haftalık belli bir sayıda makale yazıp, hazır makale bölümüne ekleme zorunluluğu getirilse, hem yeni yazar arkadaşlar kendilerini daha kolay pazarlayabilirler, hem de hazır makale bölümü biraz hareketlenir. Win win diyelim herkes kazanır diye düşünüyorum. Herkese kolay gelsin.
Yanıt Yaz