Sistem Güncellemeleri Hakkında Öneri & İstek
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Katılıyorum Arşivci, düzenlemesi yapılacak güzel uygulamalar geliyor sıkıntılı konuların başında bu konuda yer alıyor çözeceğiz inşallah. 

hyat, sepete atıp toplu alma hazır makale sayfası düzenlenecek dediğim maddenin içinde yer alıyor aslında pek açmadım o maddeyi. Detaylandırınca göreceksin zaten saygılar :)
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
6 yıl önce
Merhaba teklifleri verdiğimiz siparişleri toplu olarak görebildiğimiz bir yer varmı, ben bulamadım. Eger yoksa boyle bir yerin olmasi iyi olurdu. Her yazar vermiş olduğu teklifleri kendi sayfasinda gormuş olur, teklifi alamazsa oradan da duşer, takip kolay olur. Profil kısmına "verilen teklifler" diye bir alan açılabilir
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Merhaba Mehmet Bey,

öncelikle güzel önerileriniz için teşekkürler. Profilde yer verilebilir konu ile ilgili çalışma yapacağız.

Saygılarımla, 
FLEXHAYAT

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
Bir öneride ben yapmak istiyorum. Yazarların arama motoru olmalı. Örnek vereyim. Puanı başarısı Hangi konularda yazıları daha başarılı. Kişiler verileri.
Ben sağlık Tıp katagorisinde yazılar yazdırmak istiyorum. Tıp öğrencisi yada pratisyen hekim uzman hekim yazar arıyorum. Bileşim katagorisinde az bucuk bilgisi olan birilerini bulmak isiyorum. Yazarın katagoriye göre başarılarını görmem gerekli. Örneğin bazı yazılarını okuyabilmeliyim. A kişinin başarılı olmuş dediği bir yazı B kişisi için vasat olabilir. Yada aradığı gibi bir yazı olmayabilir.

Ayrıca sipariş verirken bunları bile belirleyen bir bölüm olmalıdır bence. Sipariş veren yazardan şunları bunları yazıda istiyorum diyebilmeli.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Sayın FLEXHAYAT, Yazarlar sayfası mevcuttu ama çok kasıyor ve işlevsel olarak daha iyi olması açısından güncellemeye aldık en kısa sürede aktif olacaktır. Ayrıca sipariş verirken açıklamaya istediğiniz detayı yazabilirsiniz. 

Güncelleme: Sipariş detayında mobilde teklif veren yazarlar çıkmıyordu sorun giderilmiştir. 
YuvamTaş Nakliyat

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 3
6 yıl önce
@Rmys_Sn  Ayrıca öneriler içerisinde sadece onayın alıcıya bırakılmasının öne sürülmemesi gerektiğini düşünmekteyim. diye bir yorumunuz var bence yanlış ben bu ve ya başkası bu siteye katkı sağlayanların yazar olsun benim gibi müşteri olsun haklarını korumakta olduğuna inanıyorum,

Belki siz işinizi dürüstçe yapıyor olabilirsiniz ben nereden bileyim başkası sağdan soldan kelimeler çalıp makalesine eklemediğini her makale alımı yaptığımda özgünlük kontrol mu? yapıcam zaten site yöneticileri bunu benim yerime yaptığını bildiğim için kafam rahat.

Özür dilerim belki bu açılan konuyu yanlış anlamış'da olabilirim ama biraz düşünün sizin firmanız var vatandaşlara bir şekilde hizmet veriyorsunuz bir zaman sonra şikayetler çoğaldığında siz olsanız nasıl karşılardınız Makalenin yönetim onayı olamadan yayınlanması bence saçma o zaman her önüne gelen yada kurnaz geçinen insanlar günde 30-40 makale eklemezmi sizce. 

Son olarak yazar arkadaşların çok fazla bir  kazancı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış anlamayın lütfen beni ama şimdi biri bana gelip Coşkun abi bana 500 kelime özgün makale yaz dese 6-7 lira para vercem sana  dese bilmiyorum ama kesin.....................söverim.

Makale yazarı arkadaşların şu anki en büyük sorunu bence 2 çay parasına  1-2 saat boyunca emek harcayıp kafa yorması ben şahsen bir müşteri olarak aldığım makale çok hoşuma gidiyor özenerek yazılmış emek verilmiş ödediğim 5 tl utanıyorum emeğinin karşılığını vermediğini düşünüyorum kim olursa olsun.

Sevgili admin yada site yöneticisi arkadaşların en azından minimum 10-15 kıredi olarak makale ücretlerini yapsınlar neden? Bir insan veya işçi diğelim emeğinin karşılığını aldıkça daha iyi şeyler yapmaya çalışır. Kendi payıma benim evden eve nakliyat firmam var normal bir işçinin yeymiyesi piyasada 100-125 arası bende o yok 150 de veririm 200 de ogün aldığım işin toplam brütüne bağlı şimdiye dek Allah'a şükür hç bir müşterimden şikayet almadım nedeni çalışan bir işçi hakkını alıyorsa işine olan saygısı artar.

Özet olarak siz yazar arkadaşların yada site yöneticisi arkadaşların kaliteyi artırmak için ücretleri biraz olsun artırmasını düşünüyorum ben bir makale aldığımda 5-10 tl fazla param gitsin önemli değil ama verdiğim ücretin hakkını karşıdaki insanda emeğinin hakkını alsın diye düşünüyorum düşüncelerimi okuduğunuz için teşekkürler iyi çalışmalar.




karamurat

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 41
6 yıl önce
Son eklenen makaleler bölümü yapılamaz mı? Alıcılar için yeni eklenmiş makalelerin takibi kolaylaşır. Yazarlar için de makalesi kolay satılma imkanı sunulur. Ayrıca Coşkun beyin dediği gibi makale başı sabit ücret+kelime başı ücret uygulaması çok mantıklı. Bunu makale alıcıları düşünmeli. Belki 5-10 Lira gibi fazla bir para çıkar ceplerinden ama emin olur kalite artar. Sevgi ve saygılarımla.  
Bluedwains

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
Coşkun beyin yorumuna ben de katılıyorum. Doların da artması ile alım gücü düştü . Zaten hazır makalelerin ücret tarifeleri düşüktü , şuan daha da düşük ücretlere düşmüş oldu. 100 kelime başı 1,2 ₺'nin komisyon kesiminden sonra 1 ₺'si bize kalıyor ki bu da insanı makale köleliği yapıyormuş gibi hissettiriyor . Aralığa göre fiyat biçme olayı da bana göre çok doğru değil . Örneğin 301 kelimelik makale ile 349 kelimelik makale aynı fiyattan gidiyor. Bu şöyle bir sorunu ortaya çıkarıyor. Eğer makale 345 kelime ile tamamlanmış ise bir cümle daha eklemek zorunda hissediyoruz sonra bi cümle daha eklememiz gerekebiliyor cümlenin gidişatına göre. Bir bakmışız makale 395 kelime olmuş. Bundan dolayı makalenin kalitesi de düşebiliyor. Buradaki tüm sorunları çözebilecek tek çözüm yolu kelime başına fiyat biçip bunu da 2 kuruş yapmaktır veya yazar bunu belirleyebilmelidir . Hatta makaleyi yüklerken, fiyatını manuel olarak bile girebileceğimiz bi sistem olabilir. Örneğin yeni başlayanlar referans sağlamak için 300 kelimelik bir makaleyi 2TL'ye satar. Böylece yazar referans kazanırken, alıcılar ise ucuza bir makale almış ve yazarı tanımış olur. Tecrübe edinmiş yazarlar ise , makalesine eğer çok emek verdiğini düşünüyorsa ve makale internetten süzülen bilgileri değil de tecrübelerini içeriyorsa 300 kelimelik bir makaleyi 10TL'ye bile satabilmelidir. Tüm önerilerim hazır makale kısmı içindir. Siparişler için bizim istediğimiz fiyatı teklif verebildiğimizi biliyorum fakat hazır makale kısmında emekler biraz harcanıyor gibi hissettiğim için bence mutlaka bir şeyler yapılmalı. Kişisel olarak siparişlere teklif vermiyorum ve sipariş alarak makale yazmayı sevmiyorum. Çünkü o şekilde yazılan makalelerin bana göre neredeyse çoğu ,internetten bulunan bilgiler ile yalan yanlış bilinmeden yazıldığı için ortaya kullanıcı odaklı olmayan makaleler çıkıyor. Tecrübeleriyle uzman olduğu konularda makale yazan insanlara bir sözüm yok tabiki . Bence bu konu tekrardan gözden geçirilirse hem sitedeki içerik kalitesi hem de alıcı memnuniyeti artacaktır .

Bu mesaj Bluedwains tarafından 16.08.2018 22:30:09 tarihinde değiştirildi. Sebep:Muhtemelen mobil site kaynaklı yazı eksik gitmiş .
neptün

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
6 yıl önce
Benim de ufak bir önerim olacak, mesela yazacağım konu hakkında makale yazılmış mı bunu görmek daha işlevsel olabilirdi. Çünkü aynı konularda birden fazla makale yazılmış bir birikim söz konusu. Bu nedenle makale arama ile ilgili bir arama motoru fikri faydalı olabilir.
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
6 yıl önce
Neptün konu aynı bile olsa yazılan konu özgün olacağı için çok bir şey fark edeceğini zannetmiyorum. Başlıkta konu bütünlüğünü bozmayacak şekildeki düzenleme ile benzer konular yazılabileceğini düşünüyorum. Hatta konu eksiklikleri bile bu şekilde giderilebilir.
Yanıt Yaz