Sistem Güncellemeleri Hakkında Öneri & İstek
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 29
6 yıl önce
Sözlerimi dikkate aldığınız için çok teşekkür ediyorum. Tüm düşüncelerim bu kadar. Kendi önerilerim ilerde olursa belirtirim. Hayırlı olsun, kolay gelsin. Sözümü burada noktalıyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Belki de uygulamaya koymayız dediğim gibi bunların her biri daha önce düşünülmüş öneriler. Sadece fikir topluyoruz şu aşamada.

Rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.
Bu mesaj iyimakale tarafından 28.11.2017 22:00:26 tarihinde değiştirildi. Sebep:Güncelleme
ixlosh

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
6 yıl önce
Ben kredi yükleme seçeneklerinin çok az olduğunu düşünüyorum. O kısma enpara ve papara gibi seçenekler eklenirse sitenin tadından doyulmaz.
Bir diğer sorun siteye rütbe sisteminin gelip gelmeyeceği. Mesela daha çok yazıp daha iyi içerikler üreten bir yazarın yazdığı kelime sayısı daha az olsa bile daha değerli mi olacağı. Örnek olarak “Platin Kalem Yazar”ın 100 kelimesi 2₺ iken, “Başlangıç Kalem Yazar”ın 100 kelimesinin 1.2₺ olması. Bence bu sistem gelmeli.
Bir diğer konu yazarların aktifliği. Yazarlar her belirlenen bir zaman diliminde yenilenmeli. Mesela altı ayda hiçbir yazı yazmamışsa yazarlığı kaldırılmalı gibi. Ayrıca son giriş tarihleri ve o anda aktifler mi gösterilmeli.
İyimakale yönetiminin benim görüş ve önerilerimi dikkate alacaklarından hiç bir şekilde şüphem yok. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

Bu mesaj ixlosh tarafından 29.11.2017 20:55:36 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım Yanlışı
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 32
6 yıl önce
Merhabalar,

Biraz geç oldu ve gün içinde sürekli iletişim halindeydik ancak resmi olarak buradan da yeniden hayırlı olmasını ve başarılar dilerim :)
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
Teşekkürler Tuğhan Alpaslan. Bir yere gitmek yok birlikteyiz daha =)

Sayın ixlosh Birkaç gün içinde Enpara hesabı eklenecek.

Puanlama sistemi olacağı için rütbede olacak tabi ki. Belirli puan dilimlerinde yer alan kullanıcılar daha Uzman Yazar olarak çalışmaya devam edecek. 
Müşterilerimiz için sipariş sekmesinde Uzman ya da Normal şekilde ilan açıp açmayacağı sorulur, eğer müşterimiz uzman yazarların yazmasını isterse fiyat ona göre farklılık gösterebilir. Siparişi de sadece Uzman yazarlar görebilir. Olabilir yani.

Uzun süre girmeyen tatile çıkan yazarlarımız olabilir. Bunun içinde profillerde tatil modu koyabiliriz.

Çok uzun süre girmeyen yazarın statüsü pasif yazara çekilebilir.

Teşekkürler Önerileriniz İçin dikkate alacağız. 
Arşivci

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 29
6 yıl önce
1. Hazır makalelerin % 100 özgün çıkmama sebebinin şu olduğunu düşünmekteyim: Makale sisteme eklendikten çok sonra satın alındıysa, konu da internette çok aranan bir konuysa, benzer cümlelerle yeni bir makale yazılmış olabilir. Yoksa birkaç kelimeyi değiştirip cümlesini özgünleştirmekten aciz biri niye makale yazsın? Bunun için hazır makalelerin alıcının satın almak için başvurması sonrasında, yeniden kontrol edilerek satışın onaylanmasını öneriyorum. (Benim başıma gelmedi. Fakat yazar arkadaşların profillerindeki yorumlarda böyle ithamlarla karşılaştıklarını gördüm.)

2. Profilimizde teklif verdiğimiz siparişleri görebileceğimiz bir seçenek olsa güzel olurdu. 

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Arşivci, önerileriniz için Teşekkürler.

1. Öneriniz: o şekilde değilde belirli tarihlerde 1 ay gibi toplu özgünlük testi yapabiliriz. Birde makalelerin eklenme tarihlerini de ekleyeceğiz. Oda faydalı olacaktır.
2.Öneriniz: Verdiğiniz teklifleri görmeniz Güzel olur bunu listeye alıyorum.
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 29
6 yıl önce
Puanlama ve rütbe sistemi sadece bir öneri sanıyordum ancak kesin konuşulmuş gördüğüm kadarıyla. Puanla sisteminin dikkatli ve iyi düşünülerek yapılması gerektiğini önemle vurguluyorum. Eğer bir rütbe ve puan sistemi gelecekse bu platformda bunca kat ettiğimiz yol ve emek 0 puan ve rütbe ile başlatılmamalı. Yeni yazarlarla aylarca burada emek harcamış yüzlerce sipariş yetiştirmiş hiç bir yazarımız aynı seviyede başlayamaz puanlama rütbe sisteminde. Bunun sebebi ise platform dışında tecrübeli biri burada yeni dahi olsa yeni bir üyedir ve platformda yüzlerce sipariş yetiştirmiş bir yazarla kıyaslanamaz platform içinde konuşuyorum. Yüzlerce makale yazmış gecesini gündüzüne katmış birçok insan ve kendini kanıtlamış birçok yazar var burada yeni üye olan ve tanınmayan kişilerle aynı şekilde ayların emeğini harcamış yazarların sıfırdan başlamasını doğru bulmuyorum. Yorum sayısı ve sipariş yetiştirme sayısı baz alınarak belirli bir puan ve rütbe verilmeli ki bunca yazarın emeği boşa gitmesin. Hazır makale satışı yapmış ve binlerce hazır makale satan kişilerde birçok emek harcamış oluyor onlarında sıfırdan başlaması taraftarında değilim. Şahsen yüklü siparişler aldığımda uyumadığımı, alıcımı memnun etmek için sabahın 4 ünde makale yüklediğimi bilirim ve bilirler. Benim ve birçok yazar arkadaşımın emeklerinin göz ardı edilmeden yeniliklerin yapılmasını rica ediyorum.
Bu mesaj Rmys_Sn tarafından 29.11.2017 00:11:40 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Tabi ki bu konuda eski işleriniz dikkate alınacak. Geçmişte satılan makale sayısı, tamamlanan sipariş sayısı olumlu bildirim olarak yansıtılacaktır.

Çok ince detaylara inmiyorum yoksa sayfa sayfa açıklama yazmam gerekir ana maddeleri yazıyorum sadece tüm bunlar düşünülecek merak etmeyin =)
Bu mesaj iyimakale tarafından 29.11.2017 00:16:23 tarihinde değiştirildi.
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 29
6 yıl önce
O zaman teşekkür ediyorum. :) Umarım en doğru kararlar ve yeniliklerle karşılaşırız. Hak verin alışmış ve memnun olduğumuz yönetimin el değiştirmesi olumsuzluk getirmemişte olsa getirme endişeside taşımamıza sebebiyet veriyor. Fakat düşünceleri bu kadar olgunlukla karşıladığınız ve ince detaylarıda benim gibi düşünmüş olmanız içimin rahat etmesini biraz sağladı. Serbest olarakta yapabiliriz ancak bu platformda olmayı tercih etme sebebim huzur, güven ve adalet olmasıdır. Bozulmayacağını umuyorum. :) bu platformdan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim düşünmekte istemiyorum.
Yanıt Yaz