Sistem Güncellemeleri Hakkında Öneri & İstek
bluesdream

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 44
4 yıl önce
Konu ile alakasız ama iyi makale ekibi her yıl yılbaşı çekilişi yapıyordu bu sene yapılmayacak mı?
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
4 yıl önce
merhaba bu sene site ile alakalı yoğun bir şekilde güncelleme yapıldığı için çekiliş yapılmayacaktır. 
bluesdream

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 44
4 yıl önce
Teşekkür ederim :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
4 yıl önce
Yeni güncellemeler için yaşadığınız sorunlar ve iyimakale'de olsa süper olur dediğiniz uygulamalar varsa belirtebilirsiniz. 
Mnemosynes

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 14
4 yıl önce
Bildirimler mail ile ulaşmıyor yine. :) Güncellemeden sonra böyle oldu. 
cihatauthor

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
4 yıl önce
Uygulamayı geliştirseniz çok iyi olacak. Örneğin bildirimler ve mesajlar geldiğinde bildirim olarak telefona gelse süper olur
Paratoner33

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
4 yıl önce
Sipariş geldiği zaman bildirim gelmiyor bu ayarlanır ise çok iyi olur, birde mobil cihaz üzerinden word dosyasında hazırlasak bile yansıtamiyoruz bu yapılırsa süper olur
yakupadak7

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
4 yıl önce
Benim yazarlık rütbesi hakkında bazı düşüncelerim var. Yazar puanı makale teslim ettikçe arttıyor fakat makalenin 1000 kelime veya 100 kelime olması fark etmiyor. Bu durumda 10 tane 100 kelimelik makale yazan kişi 10 puan alırken 1 tane 1000 kelimelik makale yazan kişi 1 puan alıyor. Bence bu durumun düzeltilmesi adına puanlar kelime adedine göre düzenlenebilir.
BaykaE

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 14
4 yıl önce
@Yakupadak7 arkadaşıma katılıyorum. Yeri geldiğinde binlerce kelimeden oluşan bir makale ile 100 kelimelik bir makalenin verdiği rütbe puanı aynı olmamalı düşüncesindeyim.

İkinci olarak, sistem güncellemelerinden memnunum. Ancak, son günlerde yaşadığım bir sorun var. Örneğin; sisteme onlarca makale yüklüyorum. Bildiğim kadarı ile 1000 kelimenin altı olan makaleler hemen robot mekanizmadan geçerek özgünlük testinden geçiyor ve otomatik onaylanıyordu. Bu durum son birkaç gündür doğru işlemiyor diye düşünüyorum. 50/50'lik bir iş aldım örneğin. 9/50'de duruyor şu an. Ancak, saatlerdir makale ekliyorum ve buna rağmen özgünlük testi yapılıp otomatik kabul görmüyor. An itibari ile işim 36/50 olmasına karşın, saatlerdir 9/50'de bekliyor. Onay süreci hakkında bir sorun mu mevcut?
titizav

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
4 yıl önce
Sistemde sıkıntı var sanırım, saatler önce yüklediğim makale onaylanmadı. Taranıyor olarak görünüyor.
Yanıt Yaz