Siparişler Hakkında
Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
Siparişler Hakkında
5 yıl önce
Merhabalar, Içerik üretimi ve makale yazarlığı sektöründe bir süredir gerek iyi makale, gerek farklı portallarda, kimi zaman da okul ve iş çevreme hizmet vermekteydim. Oldukça keyif aldığım ve severek çalıştığım bir sektör olmasına rağmen bazı zamanlar okul ve iş temposunun yoğunluğundan bu sektörde aktif olamadım. Bir süredir okul ile ilgili mesai harcamıyorum, mezun konumdayım. Son bir buçuk senedir okuduğum bölümle alakalı bir sektörde de aktif olarak çalışıyor ve kendimi geliştiriyorum. Okul sorunu nispeten ortadan kalktığı için daha fazla boş vaktim oluyor ve tekrar içerik üretimi sektöründe mesai harcamaya oldukça hevesliyim. Hevesimin yanı sıra, ek gelir kaynağı olması da ayrı bir hoşluk. Aslında yoğun olarak yazdığım zamanlarda belli bir portföy oluşturmuştum ancak zamanla kayboldu. 23 yaşındayım ve İzmir'liyim. Enerji ve Hvac sektöründe deneyimim var ve eğitimim de bu başlıklar üzerineydi. Bunların yanı sıra bu aralar otomasyon ve güncel teknoloji üzerine oldukça ilgiliyim. Özellikle bu sektörlerde ve sağlık sektöründe kendimi başarılı bir yazar olarak görüyorum ama her konuda yazdım ve yazarım. Herkese tekrar merhaba diyor ve hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
Bu mesaj Gelgi tarafından 08.01.2019 10:52:09 tarihinde değiştirildi. Sebep:imla
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
@Gelgi  İyi satışlar dilerim
Gelgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 26
5 yıl önce
Teşekkür ederim :)
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Merhabalar
Verilen siparişlerin bir kısmının içeriği hakkında açıklama yazılmamaktadır. Örneği AKADEMİK MAKALE 12 gibi. Üzerine tıkladığımızda da yine sipariş açıklamasında akademik makale yazıyor. Bu siparişin içeriğini alınca mı öğrenebiliyoruz. Teklif vermeden önce öğrenme şansımız var mı ? Çünkü ben her konuda makale yazarım mantığında değilim. Bununda doğru olmadığını düşünüyorum. Şimdiden Teşekkürler
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
@GRANAT Merhaba,
siparişlere teklif verebilmek için önceden hazır makale satışları yapmanız gerekmektedir. Satışlarınızla yorum vs kazandıktan sonra siparişlere teklif verebilirsiniz. Ben içerikleri yazara verdikten sonra veriyorum, kişiden kişiye değişmekte olan bir durumdur.
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Uğur teşekkür ederim yanıtın için. Sorunum teklif vermek değil. Teklif vermek istediğim şeyin içeriğini görememek. Bazıları sipariş açıklamasında biLmem ne sitesi için tanıtım yazısı demiş veya çocuk giyim mağazası için veb sitesine yazı hazırlanacak  v.s. 12 tane akademik makale siparişi var ama içerikleri belli değil. Elektrik mi, makina mı jeoloji mi ile ilgili olacak . Eğer anlatabildiysem yanıtlarsan sevinirim. yoksa ilerleyen zamanlarda çözmeye uğraşırım artık. Teşekkürler.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
@GRANAT 
Siparişe teklifinizin ardından müşteri ile bağlantı kurabilirsiniz. Genellikle mesaj ile diğer bilgilendirmeleri almak mümkündür.
İyi Çalışmalar dilerim
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Teşekkürler. 
Yanıt Yaz