SİPARİŞ VERENLER
okrt759

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 11
SİPARİŞ VERENLER
5 yıl önce
Şimdi bana doğru gelmeyen bir şey var. Akabinde bir önerim olacak. Şimdi sipariş veriliyor ve biz de teklif veriyoruz. Sipariş veren 1 gün 2 gün veya 0 gün içinde teslim edilmesini istiyor. Teklifler veriliyor fakat bakıyorum  sipariş verenin istediği süreyi aştığı halde teklif verenlere cevap vermediği görülüyor ve hala sistemde duruyor. Şimdi kural olarak teklif veripte belirtilen süre içerisinde makale yazmayan yazar ceza almakta. Peki sipariş verip üstelik bir iki gün süre verip 1 hafta bekletilen sipariş sahiplerine bir yaptırım olmalı. Tamam istediği sipariş acil değildir belki ama insanların  tekliflerine de kısa sürede cevap verilmeli. Çünkü ben teklif veriyorum ve verdiğim teklifi takip ediyorum ama  ne bana ne de başkasına dönüş yapmamış. Önerim şu olacak sipariş verenler için belirli bir süre sınırlaması getirilsin. Öyle ben sipariş verdim. İstediğim kadar insanları bekletirim zihniyeti olmasın. Sipariş veren belirlenen süre içerisinde tekliflerden birisine cevap vermek zorunda olsun. Vermezse siparişi iptal edilsin.
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
5 yıl önce
Unutulan şu ki müşteri her zaman haklıdır. Alıcının ayrıcalığı daima satıcıdan daha fazladır. Bazen kredi yükleme için para olmuyor. Ya da alıcı da aracı ise iş iptal olabiliyor. Zor bir durum tabi... Bir sürü sorun çıkabiliyor. Yani müşteriye yaptırım ya da sınırlama getirilmesi sıkıntı yaratır benim düşünceme göre..
Bu mesaj kadir tarafından 07.02.2019 23:06:00 tarihinde değiştirildi.
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Haklısınız evet. Ayrıca şöyle bir durumda var örneğin 4 veya beşli kelime sayısı çok olan bir siparişe teklif vermişsem diğerlerine veremiyorum. 150-200 kelimelikler de sorun olmuyor ama 4 tane 500 kelime 1 günde yetişecek yazıyor. 1 hafta bekliyor ben diğer siparişlere teklif veremediğim için bir bakıma mağdur oluyorum. Ama ne yapılabilir bu konuda bilmiyorum.
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
5 yıl önce
İnşallah iyimakale daha ileride geliştikçe güzel şeyler olacak. 8 yıldır yazıyorum. En güzel yer burası bana göre. Ben de bazen teklif vermeye çekiniyorum bu sorun yüzünden... Ama hayatın verdiği rol şimdilik bu:))
ankara

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 59
5 yıl önce
O yüzden alıcıya sorup onay tarihi almak gerekiyor :) tabi bir de o sorun var. Ne yazık ki mesajların bir çoğuna cevap gelmiyor. O zaman da kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Bu konuda yöneticilerin de yapabileceği bir şey yok maalesef. En basit yolu doğrudan iletişim kurmak. Mümkün olduğu kadar tabi...
radiationburn

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
5 yıl önce
Uzun zaman oldu sipariş tamamlamayalı zaten çokta tamamladığım siparişim yok. Ama sipariş teklifine dönülmemesi atılan mesajlara dönülmemesi gibi konulardan olsa gerek hazır makale kasmaya karar verdim. :)
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
5 yıl önce
Her şey olacağına varır. Çalışmaya devam :))
Erhan05

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 30
5 yıl önce
Makale satın almak isteyen kişinin iş yoğunluğu da düşünülmeli.. 
Değişkenlik gösteren bir durum en mantıklısı iki taraflı yürümek.
Hem siparişlere teklifler sunmak hem de hazır makale hazırlamak daha iyi olur.
Hazır makaleler bizim kendi planlarımıza göre olduğu için teklif kabul edildiğinde hazır makale bekletilebilir. Ben bu şekilde yapıyorum. 

kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
5 yıl önce
Hayat kadar belirsiz bir girişim gibi olur bence...Zen ustalarının bir sözü geldi aklıma... 2 tavşan peşinde koşarsan eve eli boş dönersin derler :))
Bu mesaj kadir tarafından 08.02.2019 00:45:39 tarihinde değiştirildi.
GRANAT

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
5 yıl önce
Bazen tek tavşanı da yakalayamıyoruz:))
Yanıt Yaz