Simmge Hanım'ı Tavsiye Etmiyorum!
tevfik

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 19
Simmge Hanım'ı Tavsiye Etmiyorum!
3 yıl önce
Merhabalar,

Daha önce başımdan geçen olayı burada birçok kişi okudu ve bunu yeni makale satın alacağım yazarlara söylememe rağmen hâlen aynı durumla karşı karşıyayım.

Ve ciddi anlamda bu durum canımı sıkmaya başladı! Çok küçük kelime ekleyerek özgünlük testinden geçirip, Google'da paragraf paragraf aratmayacağımı düşündü sanırım kendisi.



Eğer kafasında soru işareti olan varsa makaleyi komple gösterebilirim.
Kendisinin makaleleri revize etmesini talep ediyorum ve konumun kalmasını istiyorum.
Eğer revize işlemi gerçekleştirilmezse süresiz uzaklaştırılmasını talep ediyorum.
tevfik

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 19
3 yıl önce
Edit: İlk makaleyi satıldığından dolayı revize edemeyeceğini ama 2. makaleyi revize edeceğini söyledi Simmge hanım.

Sonuçta satın aldığım bir makale, özel mesaj yolu ile dahi makaleyi düzenleyip gönderebilirken çözüm ve sonucunu beğenmedim.

2. makaleyi satın almayacağım kendisinden. İyi çalışmalar dilerim.
rakunkunkun

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 18
3 yıl önce
Tevfik Bey anladığım kadarıyla özel mesaj yolu ile yazar sizden konu almış ve hazır içerik olarak eklemiş. Siz de satın almışsınız. İkinciden bahsettiğiniz de kendisine verdiğiniz ikinci konu diye anlıyorum. Maalesef ki hazır içerik eklerken bazı yazarlar siparişten daha kalitesiz olarak hazırlıyorlar. Bunda ücretin payı tabi ki de büyük. Buradan sadece ilgili kişi değil, tüm hazır içerik ekleyenler ders çıkarmalılar. Hazır ekliyor ve uygun fiyata satıyorsunuz diye, kopya ya da kalitesiz içerik satma hakkına sahip olmuyorsunuz. Ekleyeceğiniz içeriklerin çok daha yüksek fiyata satılmasını istiyorsanız, öncelikle hazır içeriklerde son derece kaliteli üretim yapıp, kendi müşteri portföyünüzü oluşturmalısınız. Kaleminizi bilen müşteri zaten o saatten sonra 3'ün 5'in hesabını yapmayacaktır. İyi niyeti suistimal etmemek kaydı ile tabi ki. 
Yanıt Yaz