Sağlık ve Eğitim ve Diğer Yazdığım Alanlar
bjlkl

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
Sağlık ve Eğitim ve Diğer Yazdığım Alanlar
5 yıl önce
Merhabalar,
İyimakale.com'da yeniyim. Sağlıklı yaşam alanında sağlık, diyet ve spor alt başlıkları altında 3 konuya yoğunlaşarak makale yazıyorum. Yazmış olduğum 5 hazır makaleden 3'ünü diyet, 1'ini spor ve 1'ini sağlık başlığı altında hazır makale olarak paylaştım.
Sağlık alanı dışında eğitim konularında da yazılar yazıyorum. Şu an yabancı dilde eğitim ve dillerin dünya üzerinde yayılımıyla ilgili elimde 4 adet makale var. Henüz bu makaleleri siteye yüklemedim. Yakın zamanda eklemeyi düşünüyorum.

İlgi alanlarım sadece bunlarla sınırlı değil. İsteyen olursa yukarıdaki konulara ek olarak aşağıdaki konularda da makale yazabilirim. Ayrıca İngilizce yazılı dilim iyidir. İngilizce makaleler de isteğe bağlı yazabilirim; ancak, üniversite öğrencisi olduğumdan zaman zaman vaktim olamayabiliyor. İngilizce daha çok emek istediğinden daha öncesinde konuşmamız daha iyi olacaktır.

  1. Anime & Manga
  2. Müzik ve Müzik Grupları (Özellikle klasik müzik, blues, rock, metal)
  3. Bilgisayar Programcılığı
  4. Elektrik & Elektronik & Otomasyon
Bu mesaj bjlkl tarafından 21.01.2019 11:08:45 tarihinde değiştirildi.
Erhan05

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 30
5 yıl önce
Çok ilginç artık yazar reklamı yayınlanmaya başladı.. Güzel taktik olsa gerek.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
@Erhan05 

https://www.iyimakale.com/forum/cat/yeni-baslayanlar/13 
Bu kısımdan siz de tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz. Konunuza rastlamadım ancak açmanız gerektiğini düşünmekteyim. Yeni yazarlar buradan tecrübelerini paylaşırsa daha iyi olacağını düşünüyorum.

İyi çalışmalar, bol kazançlar diliyorum.
Yanıt Yaz