Reklam Vermeyi Planlıyoruz
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Reklam Vermeyi Planlıyoruz
9 yıl önce
Merhabalar,

Yaz sezonun başlaması ile her yıl olduğu gibi bu yılda da tüm makale alım-satım sektöründe bir durgunluk söz konusudur. Sistemi biraz daha hareketlendirebilmek ve özellikle ailemize yeni katılan yazarlarımızın bazı endişelerini daha hızlı giderebilmek adına, yakın bir zaman içerisinde site yöneticilerinin en uğrak yeri olan bir site dahil olmak üzere çeşitli sitelerde reklam vermeyi planlıyoruz.

Bu süreç boyunca eğer internet ve web siteleri ile ilgili herhangi bir siteniz bulunuyor ve ziyaretçilerinizin ailemizle ilgilenebileceğini düşünüyorsanız (ziyaretçileriniz genellikle içerik ihtiyacı olan bir kitle ise) lütfen siteniz ile ilgili bilgileri ve aylık olarak talep ettiğiniz ücreti "destek" kısmından bize bildiriniz. Mümkün olan en kısa süre içerisinde değerlendirilme yapılıp, tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Aynı zamanda bu konu altında bir beyin fırtınası da yapabiliriz. Önerileriniz veya tavsiyeleriniz önemlidir.

İyi günler, bol kazançlar dileriz.

Ekleme: Bildiğiniz gibi sistem kalitesini korumak adına hiçbir reklam almıyoruz. Ancak reklam alanlarımız, ücret konuşulmamak şartı ile takas yapılabilinir.
Bu mesaj iyimakale tarafından 14.07.2015 22:32:32 tarihinde değiştirildi.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 82
9 yıl önce
Merhabalar, bildiğim kadarıyla iyimakelenin Youtube kanalı var. Daha önce yapılan videolar yazılı yapılmış, seslendirmeli olsaydı daha çok kişiye ulaşabilirdi. Seslendirmeli ve kalitesi birkaç yaptırılabilir aslında. Bu işi çok düşük fiyata yapan siteler var. Bir video yaptırıp 2k izlenme satın alınırsa kısa zamanda azımsanamayacak bir topluluğa ulaşma şansı var bence.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Bu konuyu araştırmak üzere not alıyoruz,

Ancak ilk etapta daha hakim olabileceğimiz ve içerik ihtiyacı bulunan kişilerin ziyaret ettiği siteleri hedef almayı düşünüyoruz.
dogukan34

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 27
9 yıl önce
Selam İyiMakale,
Kısa zamanda multiforums projem olacak yani isteyenin kendi web sitesini ücretsiz kurabileceği bir sistem. Bu sistemde default olarak tüm sitelere sizin reklam bannerınızı yerleştirebiliriz. Destek sitemiz dahil. Ücret konusunu projem kesinleşince konuşursak daha iyi olur cevabınızı beklerim İyi çalışmalar.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Merhabalar,

Dürüst konuşmak gerekirse, projeniz faaliyete geçer, geçmez reklam vermemiz, kaynaklarımızı pek etkili kullanmamıza neden olmayacaktır. Umarız umduğunuz hedeflerinizi yakın sürede gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bunlar gerçekleştikten sonra bizimle "destek" kısmından iletişime geçerek, görüşmeleri başlatabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
asparagus

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Merhabalar, öncelikle network ağı ve sosyal mecralardaki tanınırlığımızı arttırmak adına yapılabileceklere bakarsak; facebookta yer alan benzer sistemlere üye olunabilinir ve herhangi bir topik açıldığında yaptığınız yorumların altına naçizane sitemizin de adını vererek tavsiyelerde bulunabilirsiniz (uçuk ve bezdirici olmamak kaydıyla), her gün binlerce üye kazanan twitter platformunda da hashtag açıp gün ortasında ,insanların sosyal medyayı en çok kullandıkları prime timeda ya da gece yarısına doğru belli zaman dilimlerinde, sitemizin eğlenceli ve işlevsel olduğuna dair tweetler gönderebilir, en çok tıklanan haber, komik video ve alış-veriş gibi benzer amaçlı yayın yapan sitelere de reklam vermek için başvuruda bulunabilirsiniz.Bunlar benim özgün fikirlerim ve hedef kitlemize ulaşmak için kendi üyelerimizin çabalarıyla olabilecek şeylerdir.Sitelere reklam verme işiylede zaten Sn.İyiMakale yöneticimiz bizatihi ilgilenecektir.Keyifli forumlar...
Yanıt Yaz