Referans Sistemi - Yüzde 10 Kazanç
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Referans Sistemi - Yüzde 10 Kazanç
9 yıl önce
İyimakale ailesi her geçen gün biraz daha büyüyor ve alıcılar kendilerine kaliteli, özgün makaleler sağlayabiliyorken satıcılar da kendilerine ek bir gelir sağlayabiliyorlar. Platformumuz önümüzdeki haftalarda yenilenmiş bir tasarım ile ailemize hizmet vermeye devam edecektir. Tüm bu süreç boyunca yanımızda olduğunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz.

Daha geniş bir aile olmak için yeni bir uygulamayı da hayata geçirmeyi düşünüyoruz; Referans Sistemi.

Makale yazarlarını doğrudan pek ilgilendirmeyen bu sistemimiz, alıcıların referansı ile ailemizden biri olacak arkadaşların 50 kredilik bir makale alımı yaptıktan sonra referans olan arkadaşımıza yüzde 10'luk bir kredi hediyesi gerçekleştirilmesi şeklinde işleyecektir.

Bu sayede hem yazarlarımız hem de alıcı arkadaşlarımızın kazanmasını hedefliyor ve iki taraf arasındaki sirkülasyonun da artmasını amaçlıyor olacağız.

Referans sisteminde “A” kişisinin referansı ile “B” kişisi ailemize katıldıktan sonra toplamda 50 kredilik bir makale alımı gerçekleştirdiğinde “A” kişisinin hesabına 10 kredi hediye edilecektir.

Sisteme dâhil olabilmeniz için hem ailemize yeni katılan arkadaşımız hem de referans olan arkadaşımız “destek” kısmından mesaj yolu ile bildirimde bulunmalıdır.

Referans sistemi bu amaç dışarısında kullanılmayacaktır yani siteye üye olmak için bir referans gösterilme zorunluluğu bulunmamaktadır. Ailemize isteyen herkes, dilediği zaman katılabilir.

Bol kazançlar dileriz.
Bu mesaj iyimakale tarafından 29.01.2015 23:00:47 tarihinde değiştirildi.
kbra

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 10
9 yıl önce
Böyle bir sistem gerekliydi güzel bir uygulama olacak, başarılar dilerim :)
Yanıt Yaz