Profesyonel Forum Açalım mı ?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Profesyonel Forum Açalım mı ?
10 yıl önce
İyimakale.com 7 ayda büyük yol kat etti. Sitemizde kendi yazdığımız basit bir forum var. Bu forumu kapatıp Profesyonel Forum(http://www.iyimakale.com/forum/) açalım mı ?  Forumda makale site editör ağırlıklı olacak aynı zamanda bazı diğer konulardada başlıklar açaçağız youtube, para kazanma yolları  v.s.  Tek sıkıntımız şuan ki kullanıcı adlarınızı entegre edemeyceğiz,forum açıldığında aynı kullanıcı adını almanız gerekecek. Böylece isteyen sistem üzerinden güvenli makale alıp satacak veya forumda istediği konularda başlıklar açabilecek.  
Bu bir öneridir sizzlerden görüş öneri beklemekteyiz. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
@ 2200 üyemiz var makale başta olmak üzeri para kazanmayla ilgili tüm bilgilerimizi deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Moderatör ve yönetim kadrosu da oluşturacağız. 
AZRaeLeM

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
10 yıl önce
Bence yeni bir forum açmaya gerek yok. Tüm ilgiyi direk panel üzerinden toplamak gerekiyor. Mini forum bence bu siteyi idare ediyor. Aktifliğin dağılmaması tek bir merkezde toplanması görüşündeyim.
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 32
10 yıl önce
Bahsettiğiniz r10 gibi bir forum ise sitenizin kalitesini düşürebileceğini düşünüyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
@AZRaeLeM  Tşklr değerli düşünceleriniz için.
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 65
10 yıl önce
Bence de yeni bir forum açılmasına gerek yok,bu sitenin üzerine ağırlık verilirse çok daha güzel olur. :) Örneğin daha fazla eklenti,yenilik yapılırsa,site güncel tutulmaya çalışılırsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. :) 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Arkadaşlar çok yakında profesyonel bir forum eklemeyi düşünüyoruz altyapı çalışmaları başladı.
blacklord

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 17
10 yıl önce
bencede şuan durum iyi yeni bir foruma gerek yok
nurgunak

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
10 yıl önce
Arkadaşlara katılıyorum. Yeni forum yerine mevcut olanı geliştirelim. Forum bende çok güven oluşturmuyor. 
kadir

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 69
10 yıl önce
Yeni bir forum açmanız -bence- çok iyi bir fikir. Profesyonel bir forum açarsanız zaman içinde üye sayınızı 2200 den 22.000 lere çıkarabilirsiniz. Biz de kendi sitelerimizden sizin siteye trafik çekmeye çalışırız. Çekirdek konularınız   "makale yazarlığı makale alım satımı  internetten para kazanmanın güvenilir yolları " yörüngesinden sapmazsa çok daha iyi işler başarabileceğinize inanıyorum.
Başaranlardan neyinizin eksik olduğunu bulmak ve o eksikleri tamamlamak sizi de başaranların düzeyine çıkaracaktır inşallah.
Şimdiden başarılar diler ve bir üyeniz olarak üstüme düşen kaç kepçe tuz varsa bu çorbaya eklemeye hazır olduğumu belirtmek isterim..

Not : forumlar saldırganlar için en fazla açık barındıran korunma düzeyi bir türlü istenilen düzeye çıkarılamayan bölümler olduğu için mutlaka çok sağlam bir forum temeli edinmeniz iyi olacaktır.
Yanıt Yaz