Panda 4.1 Güncellemesi Yayılmaya Başladı
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 86
Panda 4.1 Güncellemesi Yayılmaya Başladı
10 yıl önce
   Bugün gece 02.05'de Google çalışanlarından Pierre Far yeni google güncellemesiyle alakalı bir paylaşımda bulundu. 
Paylaşımın linki: https://plus.google.com/+PierreFar/posts/7CWs3a3yoeY   bu konu hakkında Google translate ile çeviri yaparak ve bazı yabancı sitelerde yazılmış yazıları yine translate ile okuyarak biraz inceleme yapma fırsatı buldum. Seo uzmanları bu güncellemenin 27. algoritma değişikliği olduğunu ifade etmekteler.  Bu değişiklikle beraber kalitesiz ve kısa içeriğe sahip olan internet sitelerinin değer kaybedeceğini, bunun yerine kaliteli ve uzun içeriğe sahip orta düzeyde internet sitelerinin sıralamalarda üst sıralara çıkacağını belirtiyorlar. Bu değişikliğin 1-2 hafta içinde etki göstermesi bekleniyor. 
   Bir hafta önce iyimakale forumunda yöneticimiz http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/google-humminbird-algoritmasi-nasil-calisiyor/2384 bu konuyu paylaşmıştı. Bu konuda spam yapan haber sitelerinin indekslerinin bir çoğunun silindiği belirtilmişti. Daha sonra haber sitelerinin silinene spam indeksleri geri gelince neden tekrar geri geldiklerini merak etmiştim. Sizce geçen hafta yaşanan bu olay 4.1 güncellemesinin test edilmesi olabilir mi?
  Neden bu konuyu açtığıma gelecek olursak kısaca demek istediğim Google sürekli daha zeki bir hale geliyor ve yararlı, ayrıntılı içeriğe sahip internet sitelerini daha doğru şekilde tespit ediyor ve sıralamada yükseltiyor. Yani bence artık 100 kelimelik kısa makalelerle sıralamalarda pek ciddi bir etki oluşturamayız. Artık daha ayrıntılı içeriğe sahip, uzun fakat gereksiz bilgilerden arındırılmış doyurucu makaleler yazmak zorundayız diye düşünüyorum.







Bu mesaj fevzibuyuktas tarafından 26.09.2014 23:56:06 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Bilgi için tşklr Fevzi bey size projelerinizde başarılar. 
fevzi3535

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 86
10 yıl önce
"Bilgi için tşklr Fevzi bey size projelerinizde başarılar. "
Çok teşekkür ederim.

Yanıt Yaz