Öneri
mustafabosnak

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
Öneri
6 yıl önce
Şuanda aktif yazarlar diye o an aktif olan yazarları listeleyen ve sürekli güncellenen bir sayfa olması satışları hızlandırmaz mı?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Merhaba Mustafa, yazarlar sayfamız tamamlandığında dediğin özellikte gelmiş olacak teşekkürler önerin için. İyi çalışmalar.
Bu mesaj iyimakale tarafından 13.08.2018 11:40:37 tarihinde değiştirildi.
eucgun

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
6 yıl önce
Merhaba,
Bir makalem yüzde yüz özgün olmadığı gerekçesi ile iade edildi. Herkesin bildiği gibi özgünlük kontrolü bizlere verilen linkteki sitede yapılıp yüzde yüz olmadan zaten onay verilmiyor. Site yöneticilerine tavsiyem bizlere daha başka özgünlük kontrolü yapan site sunmalarıdır. Böylece hepsinden yüzde yüz özgün raporu almadan makale onaylanması yapılmaz. Ya da tüm dünyada tek lider olan ve tek başına referans kabul edilen copyscape.com sitesinde özgünlük kontrolü yapmak ve oradan onay aldıktan sonra satışa sunmaktır. Bu belki her yazarın beklediği 100 kelime için makale ücretlerini bir miktar arttırır. Fakat bu sayede site yöneticileri potansiyel alıcıların da dikkatini çekmiş ve yeni alıcılar kazanmış olabilir. Tüm dünyada ciddi makale yazım siteleri bu şekilde bir özgünlük kontrolü yapıyor.
Diğer yazarların da bu konudaki yorumlarını beklerim.
Saygılarımla.
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Merhaba özgünlük kontrolünü siteye bağlı olmaksızın dediğiniz adresten yapabilirsiniz. Şahsen ben site üzerinden değil smal seo tools'un kendi sayfasından kontrol yapıyorum. Önemli olan sitenin hangi özgünlük kontrol programını kullandığı değil sizin titiz bir çalışma yaptığınızdan emin olmanızdır. Bazen farkında olmadan spinleme yani tek bir sitede bulunan makalelerin çok benzeri yazılmaktadır. Bu nedenle bazı makaleler özgün kabul edilmemektedir. Bazen de alıcıya onaydan geçmeden ulaştırılan yazılar, kopya içerik gibi görünmektedir. Ücret konusunda ise bir değişiklik olacağı yönünde umudum yok maalesef. Şu anda yazarlar olarak 100 kelime ücretini artırma hakkına sahibiz ancak alıcılar yine en düşük teklifleri kabul ediyorlar. Bilgi ve emeğin hiçbir zaman hak ettiği karşılığa ulaşacağını düşünmüyorum. 
İyi geceler
Bu mesaj Makaleyazarı33 tarafından 14.09.2018 12:23:36 tarihinde değiştirildi.
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
6 yıl önce
Merhaba, yazar olarak profil kısmında ilk 10 adaydaki gibi aylık olarak dinamik bir şekilde toplam kelime sayısı gösterilebilir mi? 
eucgun

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
6 yıl önce
Merhaba,
Siparişler sayfasında yer alan siparişlerde alıcının bir bütçesi ya da bir bütçe aralığı olsa ne kadar iyi olur. Genelde bu tür freelance yazarlık sitelerinde uygulama bu şekilde oluyor. Yani siparişleri için 50 TL ya da 50 ile 60 TL arası ayırmış birine 100 TL teklif vermek zaman kaybından başka bir şey değildir. Dikkate alınması ve taban fiyat uygulamasıyla birlikte uygulamaya konulması dileğiyle...
Yanıt Yaz