ÖNEMLİDİR: ● Sisteme Yüklediğiniz Makaleleri Bilgisayarlarınızdan Silin!
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
ÖNEMLİDİR: ● Sisteme Yüklediğiniz Makaleleri Bilgisayarlarınızdan Silin!
6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

sisteme hazır makale veya sipariş olarak yüklediğiniz içerikleri bilgisayarınızdan silmeniz gerekiyor. Satışı yaptığınız içeriklerin kullanım hakları alıcıya geçmektedir. İlerleyen süreçte çıkartırım teste sokarım özgün çıkarsa satarım diye bir düşünce hakim bazı arkadaşlarda bu doğru değil ve izin vermiyoruz, uyardığım halde devam eden arkadaşlar olursa uzaklaştırma alacaklardır. 

Lütfen bilgisayarınızda kullandığınız içerikleri saklamayın!

Bilgi edinilmesi ve dikkat edilmesi rica olunur.

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 19.05.2018 22:15:40 tarihinde değiştirildi.
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Merhaba, 
Şimdiye kadar yazdığım hiçbir makaleyi bilgisayarımdan silmedim. Ama bunun nedeni yazdıklarımın yazacaklarıma referans olacağını düşünmemdir. Bazen örnek yazı istenebiliyor daha önce yazılanlardan örnek görmek amacıyla... Özgünlüğün anlamını bilen ve bu işi hakkıyla yapan kimsenin yazdığı yazıyı bir daha satma düşüncesine gireceğini sanmıyorum. İşin bilincinde olmayan ve kendine saygısı olmayan kişiler bunu yapabilir. Uyarı için teşekkürler...
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
Merhaba @Makaleyazarı33 referans amaçlı attığınız içerikleri müşteriniz kullanmamış da olabilir. 3.kişiler ile bunları paylaşmanız doğru değil sonuçta artık onlar size ait değiller. Sistemimizde zaten referans makale bölümü var oradan örnekler görebiliyorlar. Onun dışında profilinizde ki yorumlar zaten referans kaynağınızdır. Sizden de rica ediyoruz bizim sistemimize yüklediğiniz içerikleri lütfen silin.

Satılan bir makalenin satıştan sonra yine kullanıldığını görüyorum. Arkadaşlar tekrar yineliyorum sisteme yüklediğiniz içerikleri bilgisayarınızdan siliniz. Bu gibi durumlarda artık uyarmaksızın hesap kapatma yoluna gideceğiz. 

Ayrıca bazı arkadaşlarında hem burada hem başka platformlarda aynı içerikleri satışa çıkardığını görüyoruz buda doğru değil. İlk nereden satılırsa diğerinden silerim gibi bir düşünceye kapılmayın sakın. Unutuluyor ki örneğini geçtiğimiz günlerde birebir yaşadık. Dilaaa adlı kullanıcı 6-7 adet makaleyi farklı 2 sistemde birden satmış. Üyeliği kapatıldı. 

Tüm üyelerimizin bu konuya özen göstermesi gerekiyor. 

Saygılarımla,
Yanıt Yaz