Önemlidir: Profillerinizi Güncelleyin
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Önemlidir: Profillerinizi Güncelleyin
6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

üye profillerinde yapılacak değişiklikleri test aşamasına getirmiş bulunmaktayız. Bu süreçte sizlerde profillerinize yeni eklenen kısımları doldurabilirsiniz.

Üye Profil - hesabı düzenle seçeneğiyle;

Çalışmak istediğiniz 100 kelime fiyatınızı yazınız. Alacağınız özel siparişlerde yazacağınız bu tutar geçerli olacağından her zaman çalıştığınız fiyatı yazmaya özen gösterin.

Taban fiyat olan 1.20 TL otomatik olarak tüm hesaplara yansıtılacaktır, sizler daha yüksek tutarlara çalışmayı tercih ediyorsanız bu kısımdan mutlaka güncellemeyi yapınız. 

Not: Tutarı girerken 1.20 TL gibi arada nokta kullanmalısınız virgül yazmayın lütfen.

Bir alt bölüme çalışma şeklinizi, tecrübelerinizi ve iş ile ilgili belirtmek istediğiniz detayları yazabilirsiniz. 

Tüm arkadaşlarımıza hayırlı olması dileğiyle iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

Bu mesaj iyimakale tarafından 11.07.2018 21:24:41 tarihinde değiştirildi.
onayyt

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 16
6 yıl önce
Keşke geçilen siparişler içinde  böyle bir düzenleme getirilse. Yazar örnek veriyorum 3 lira taban fiyat tutacak makaleye 20 tl yazıp resmen alıcıyla dalga geçmiş oluyor. Verilecek olan siparişe taban fiyat seçeneği konulmalı.
Beratt

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 11
6 yıl önce
Yalnızca alacağımız özel siparişler için mi bu değer geçerli olacak. Örneğin siparişlere teklif verirken bu çalışma fiyatımızdan farklı bir  fiyatla teklif verebilecek miyiz? Ayrıca herkese açık şekilde görünecek mi?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Sayın onayyt, ilanlar için değişen bir durum söz konusu değil yanlış anlaşılmasın. Bu durum sadece üyelerin profillerinden alacakları özel sipariş için geçerli.
Atıyorum yazar var 1.20 den yazıyor bazı yazarlar var 1.50 den yazıyor zaten teklif iletirken bu fiyatları size özgürce veriyorlar. Değişen bir şey yok sadece yazarların bunları açıkça belirtmelerini istiyoruz.

Özel sipariş verin mantığına ters diğer türlü neye göre sipariş vereceksiniz fiyatı yazmasa?  Ayrıca tek yenilik burada değil sipariş verme kısmı da tamamen yenileniyor. O kısım içinde önerileriniz varsa bana iletebilirsiniz. 
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
6 yıl önce
en kısa zamanda verilen teklif listesinin de görüldüğü bir pencerenin olması dileğiyle iyi çalışmalar...
msenel

Konu Sayısı: 17
Mesaj Sayısı: 50
6 yıl önce
İyi makale puanlaması açısından siparişlere yapılan yorumlar önemli ise makale alıcısını biraz zorlayacak şekilde yorum yapması sağlanabilir mi acaba. yani makaleyi aldıktan sonra en son makale için yorum yapmadan sipariş verememe gibi...aklıma ilk gelen buydu.... 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Sayın msenel, burası özgür bir platform kimseye bir şeyleri zorlama yaptıramazsınız. Yorum tamamen isteğe bağlı yapılan bir uygulamadır.

Puanlama da yorumdan ziyade satmış olduğunuz makaleler baz alınmaktadır. 


EzgiCz

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 5
6 yıl önce
Merhabalar,
Son güncellemeden sonra makaleler tam yüklenmiş gibi görünüyor ancak yarım yükleniyor. Son güncellemeden önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Bilginize sunarım.
Yanıt Yaz