Önemli Duyuru: Taklit / Paravan Siteler
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Önemli Duyuru: Taklit / Paravan Siteler
9 yıl önce
Merhabalar,

Son zamanlarda rant sağlayabilmek umuduyla yeni girişilen trend iyimakale benzeri siteler açmak oldu. Birçok forumda sitemizin ismi verilerek aynı tarzda bir site yaratabilmek adına sitemiz referans gösterilmektedir. Sektöre girmeye hedefleyen kimseler için örnek alınacak olmak bizim için büyük bir mutluluktur.

Ancak şunu da belirtmek gerekir ki, son zamanlarda bu tip sitelere üye olup, makalelerini satışa koyan kişiler (2 farklı platformda aynı makalenin satışa sunulmasına olanak tanımıyoruz, tespit edildiğinde uyarı verilmektedir), makaleleri henüz farklı platformlarda satılmadan önce bilinmeyen sitelerde kullanılmış oluyor.

Bu tip durumlarda bizim değerlendirdiğimiz tek durum iyimakale'de kopya içerik satmaya yeltenmektir ve bunun ile ilgili gerekli cezalar uygulanmaktadır. Ancak bunun bir de kendi emeğiniz boyutu vardır ki, boş yere o kadar vaktinizi bir metne odaklanarak geçirmiş oluyorsunuz.

Lütfen bu tip vakalara karşı dikkatli olunuz, sistemimizden uzaklaştırıldıktan sonra geri dönüş konusunda hiçbir müsamaha göstermiyoruz. Sistem kuralları içerisinde başka yazarların ve iyimakale ailesinin çıkarlarını zedelemeyecek şekilde çalıştığınız sürece sizlerin daha da fazla kazanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Bir kez daha belirtmek isteriz ki, iyimakale ailesi bizim için bir ticarethane değildir.

Ayrıca bu tip sitelerdeki yazar kadrosu çoğunlukla sistemimizden mevcut yazarların çıkarlarını hiçe saymak, yeni yazarları taşeron olarak kullanmak veya dolandırıcılık ve benzeri suçlardan dolayı uzaklaştırılmış olan kişilerdir. Lütfen her zaman maddiyattan çok maneviyata önem verip, kendi itibarınızı zedeleyecek girişimlerde bulunmayınız, zira iyimakale ailesini her bir yazar olarak sizler oluşturuyorsunuz ve bu sektörde hem en büyük hem de en dürüst platform olarak bilinmeye, örnek alınmaya, taklit edilmeye devam edelim.

Bizim için değerlerimiz ve kalitemiz paradan daha mühimdir. Bu yüzden, her zaman olduğu gibi bu değerlere, dolaylı yoldan bile olsa leke sürecek / sürmeye yeltenecek herhangi bir aile bireyimizin veya çalışanımızın görevi/statüsü tereddütsüz olarak sistem kalitesini karşılayamadığından ötürü durdurulacaktır.

İyi günler, bol kazançlar dileriz.
L0VERMAN

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 12
9 yıl önce
5 yıldır çeşitli web siteleri için içerik yazarlığını yapmaktayım ve sizi çok geç keşfetmiş olmama üzülüyorum çünkü şimdiye kadar ki en kaliteli sistem burasıdır. Ben sitenizden önce daha pek çok başka sistemler ile çalıştım ve hepsi sizin de belirttiğiniz gibi insanları sömürme derdindeler. Burada yazarlara değer veriliyor ve haksızlıklara karşı koyuyorsunuz. Sisteminizin daha çok ilgiyi hak ettiği bir gerçek. Emin adımlarla güçlü bir şekilde ilerlediğinizi düşünüyorum.


Hayalci

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 82
9 yıl önce
Makale işinde güvendiğim tek site iyimakaledir. Bu işe ilk başladığımda birkaç makale sitesini denemiştim ancak gördüm ki birçoğu kolay kazanç, ucuza makale yazdırma ve yazar kazancını mümkün olduğu kadar geç ödeme peşindeler. Bu yüzden iyimakale dışında hiçbir site/forumda makale yazmıyorum. İyimakale yönetimini de dürüst ve yazar odaklı bakış açısından dolayı kutluyorum. İnşallah iyimakale ailesinin başarısı yıllar geçtikçe daha artar ve bu piyasada değeri daha da anlaşılır.    
Yanıt Yaz