Önemli Duyuru: Spam Mesajlar Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Önemli Duyuru: Spam Mesajlar Hakkında
9 yıl önce
Merhabalar,

İyimakale ailesi olduğumuzdan bu yana, bu platform aracılığıyla anlaşma sağlayıp ardından platformu aradan çıkartıp ticaret yapılmasına olanak tanıdık. Bu uygulamamız hiçbir zaman değişmeden de devam edecektir. Böyle bir uygulamanın aile bireylerimizin yararına olacağına inanıyoruz. 

Ancak; bazı kullanıcılar, özel mesaj yolu ile aile bireylerimizi rahatsız etmektedir. Bu doğrultuda alınan şikayetler üzerine, şikayet edilen şahısların hesaplarındaki bilgiler kontrol edildi. Kontrol edilen bilgiler sadece şikayet eden aile bireylerimizle şikayet edilen kullanıcılar arasındaki içerik ile sınırlandırılmış (bu bağlamda kullanıcıların sildikleri mesajlarda geri getirilip incelenmiş), özel olacağı düşünülen başka hiçbir bilginin denetlemesi yapılmamıştır.

Bu incelemeler sonucunda, bazı kullanıcıların aile bireylerimize sektörde emek hırsızlığı olarak nitelendirilen fiyatlarla çalışmayı teklif ederek bireysel anlamda değil, toplu üretim amaçlı oluşturmuş oldukları grupların tanıtımını yaptıklarına rastlanmıştır.

Böyle bir propagandanın, bireysel olarak emeği ile para kazanan aile bireylerimize hiçbir faydası olmayacağı, haksız rekabet oluşturacağı bariz olduğundan ötürü de bu kullanıcıların sistemden uzaklaştırılmasına karar verilmiştir.

Bu, aile bireylerimizin bireysel anlamda platform dışında anlaşma sağlayamayacağı anlamına gelmemektedir. Bu, sadece bu işi yapan kişilerin sırtından para kazanmaya yeltenen, iş ahlakı ve etik kavramları henüz oluşmamış kullanıcıların sistemde barındırılmayacağı anlamına gelmektedir.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Bol kazançlar dileriz.
as

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 16
9 yıl önce
Gösterdiğiniz hassasiyetten ötürü teşekkürler ve tebrikler İYİ MAKALE :)
pençe

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 5
9 yıl önce
sistemi yok sayıp kolayca kazanmaya çalışan kurnazların temizlenmesi gerçekten önemli. teşekkürler İYİ MAKALE . . .
Heliades

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
9 yıl önce
Merhaba,
siteye yaklaşık 15 gün önce üye oldum. Üye olduğumda makale yazmak konusunda değil ama bu işi bu şekilde freelance yapmak konusunda hiçbir şey bilmiyordum. Daha önce bu işi tam zamanlı yaptım ve işten ayrılınca internetten bir araştırma yapıp bu siteye ulaştım. Site hakkında hiç bir fikrim yoktu. Üyeliğim kabul edilir edilmez bir özel mesaj aldım. Daha siteyi inceleme fırsatı bile bulamamıştım. Özel mesaj bir iş teklifiydi ve bana bir mail adresi vererek buradan konuşalım dedi. Bir çok başka siteye de başvuru yapmıştım onların hiç dönüş yapmaması, bu sitenin hemen üyeliği kabul etmesi ve anında iş çıkması beni biraz heyecanlandırdı. Paraya da ihtiyacım olduğundan bana mesaj atan kişinin söylediği şeyi düşünmeden kabul edip yazdım. Bir anda 40 makale siparişi alınca nasıl sevindiğimi tahmin edemezsiniz. Çünkü çok iyi bildiğim bir işi evimden yaparak da para kazanabilecek olmak benim için şahaneydi. O anda hiç bir şey düşünmedim tabii. Sİparişlerle meşgul olunca siteyi de inceleyemedim haliyle bir kaç gün sonra işi tamamlayıp siteyi daha iyi inceleme fırsatı bulunca kredi ne demek hangi iş kaç kredi gibi durumları çözünce, neyin içine düştüğümü anladım. Benim yaşasın iş geldi diye sevindiğim şey aslında bir hiçmiş. Çünkü anladım ki aynı siparişi site üzerinden tamamlamış olsaydım şu anda aldığım paranın iki katını alacakmışım. Daha sonra forumda konuşulanları inceleyip bu fiyat kırıcılardan haberdar oldum. Bu kişi şimdi bana ikinci kez mail yoluyla sipariş verdi acil olduğunu söyledi. Son kez siparişi tamamladım ancak bir daha çalışmak istemediğimi de bildirdim. Benim gibi yeni başlayanları uyarmak için bir başlık açmak için siteye girince bu başlığı gördüm. Bu yüzden deneyimimi buradan paylaşmak istedim. Sitenin fiyatları bile gerçekten özgün bir makale için çok çok uygunken bir de bunun altına çalışmak gerçekten mantıksız. Ben çok ucuza yazmış bulunduğum 60 makaleyi son derece nitelikli bir biçimde yazdım çünkü bu benim profesyonel işim ve az para diye baştan sağma yapamıyorum ama son işi teslim ederken kendime ne büyük bir haksızlık yaptığımı fark ettim. Özellikle yeni üye olan arkadaşlara altını çizerek söylüyorum. Bu işi nitelikli yapmak için sitedeki fiyatların altına çalışmak akıl dışı bir davranış. Yüklü sayıda makale, sürekli iş gibi düşüncelerle kendinize yazık etmeyin. Çünkü ne kadar hızlı yazılırsa yazılsın nitelikli bir makale yazmak zaman alır. 100 kelime için 1 Liradan az fiyata yazdığımızda bu asla kaybedilen zamanı karşılamıyor. Bundan emin olabilirsiniz. 

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Özel mesaj yolu ile iletişime geçildi.
ankara

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 59
9 yıl önce
Heliades'in yorumunu okurken bir an ben mi yazdım acaba dedim... Ayrıca şunu gördüm ben, tamamını kendim tamamladigim makaleler site üzerinden 1 liradan satılmış ve ben bunun 50 kuruşunu aldığım gibi birbirinden güzel yorum + referanslar bu kişinin profilinde görünüyordu. Resmen ellerimle yarı yarıya kâr ettirip bir de üzerine bedavadan referans kazandırdım... Biz yaptık siz yapmayın arkadaşlar. Biraz sabırlı olun gayet güzel iş imkânları bulacaksınız.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Lütfen bu tip durumları ispatlarınız ile birlikte bizlere bildiriniz.
ankara

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 59
9 yıl önce
Şu an tüm yazışmalarımız duruyor. Hatta benim yazdığım makalelerin, müşteriye gönderilen asılları da bende. Ama bahsettiğim 2 kişi vardı, siteden uzaklaştırıldığını duydum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Elimizden geldiğince bu tip kullanıcıları ailemizden uzak tutmaya çalışıyoruz.

Sizlerinde işbirliği ile bu süreç daha da hızlanmış oldu, bahsedilen kişiler hakkında yeterli bilgiye ulaşılmış ve iddaalarınızın tamamının gerçek olduğu görülmüş bunun sonucunda da bu tip kullanıcılar sistemden süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Teşekkür ederiz.

SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
9 yıl önce
Arkadaşlar, anlaşılan bu makale alım-satım siyasası da kendi içinde kurtlar ve açgözlüler yaratmış! Bin tane makale satsanız bir memurun aylık maaşı bile geçmiyor belki elinize. Yanlış anlaşılmasın ama sonuçta verdiğiniz onca emeği, makale yazmayan anlayamıyor tabi ki,  normal  fiyatlar dahi bazen karşılamıyor. Sizi 'sürekli iş' şeklinde dışarıya yönlendirenlerin büyük çoğunluğunda işin sürekliliği de olmuyor maalesef. Çalışacaksanız profesyonel insanlarla çalışın; sitelerinde tıklanma dertleri,  para sorunları, çok kazanma hırsları olan insanlar paranın lafını etmezler, siz de konuyu açamazsınız, hayal kırıklığı yaşarsınız. Sistemde ya da dışardan herkes dilediği şekilde çalışabilir ancak sistem ortalamasının altında fiyata ve paranızı peşin almadan çalışmayın. İlk  başka işin sürekliliğine kanıp onca emeği az bir ücrete kabul etmek mantıklı gelir ama paranızı alamadığınızla kalırsınız çoğu zaman. Umarım hep iyilerle ve profesyonel insanlarla, siteleri için para derdini aşmış, kaliteli içerik  peşinde koşanlarla çalışma şansınız olur.
Yanıt Yaz