Önemli Duyuru: Sistem Dışı Çalışmak Engellenmiştir
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Önemli Duyuru: Sistem Dışı Çalışmak Engellenmiştir
8 yıl önce
Merhabalar,

Elimizden geldiğince özgür bir platform olmaya çalışıyoruz ancak ne yazık ki bu özgürlüğü suistimal edecek emek hırsızlarının platformumuza üye olmalarını engelleyemiyoruz.

Sistemden emek hırsızlığından veya hakkı ile çalışan yazarların haklarına olumsuz yönde etki etmekten ötürü uzaklaştırılan kişiler, her ne kadar yeni hesap açarlarsa açsınlar kabul edilmiyor, editörlerimizin gözünden kaçan kişiler ise her ödemeden önce kontrol edilip, yeniden uzaklaştırılmaktaydı. Ancak bu kişiler artık sisteme sahte isimlerle dahil olup, bir alıcı gibi davranarak yazarları dolandırmaya başlamıştır.

Yakın zamanda çok fazla dolandırıcılık vakası ile karşılaştığımızdan ötürü bu uygulamanın hakkı ile çalışan yazarlara katkısının daha çok olacağını düşündüğümüzden, gönlümüz olmasa da zorunlu olarak hayata geçirmek zorunda kalıyoruz.

Bunun için 16.4.2016 tarihi itibariyle sistem harici çalışmaları, çalışmayı talep etmeyi, çalışmayı ima etmeyi bir uzaklaştırılma sebebi olarak değerlendirecek ve kişi, uyarı sınırı göz ardı edilerek sistemden uzaklaştırılacaktır.

Her şeyden önce teknik olarak burası bir hazır makale alım-satım platformudur ve platformumuz, sipariş üzerine dilenilen fiyat üzerinden çalışmayı da olanaklı kılmaktadır. Bunun haricinde gerçekleştirmek istediğiniz çalışmaları, bu taleplere yönelik hizmet veren farklı platformlar aracılığıyla devam ettirebilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.
sarikaya0271

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 8
8 yıl önce
Güzel ve yerinde bir karar olmuş 50 kuruşa bile yazmayı teklif edip ödeme yapmayan kişilerle dolmuştu site
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
8 yıl önce
Böyle durumlarda lütfen bize bu kişileri bildiriniz.
Yanıt Yaz