Önemli Duyuru: PayPal Sistemi Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Önemli Duyuru: PayPal Sistemi Hakkında
8 yıl önce
Merhabalar,

PayPal ve Türkiye'deki yetkili kuruluş arasındaki anlaşmazlıktan ötürü 6 Haziran 2016 tarihi itibariyle, PayPal sistemleri Türk kullanıcılar tarafından kullanılamayacak hale gelecektir.

Bu sebepten ötürü zorunlu olarak PayPal sistemleri üzerinden ödeme kabul edemiyor ve gönderemiyor olacağız. Olası aksaklıkların önüne geçebilmek adına iyimakale olarak 5 Haziran 2016 saat 12:00 itibariyle PayPal seçeneğini sistemimizden kaldırmayı planlıyoruz.

Lütfen PayPal üzerinden ödeme talebinde bulunacak iseniz bu tarihe kadar, ilgili ödeme taleplerinizi sistem üzerinden göndermenizi rica ediyoruz. Aynı gün ödeme talebi gönderiyor olsanız bile, bir gün sonraki değil bir defalığına mahsus yine aynı gün içerisinde ödemeleriniz gerçekleştirilecektir.

PayPal bizim ve tüm dünyanın güvendiği bir şirket olup, faaliyet gösterdiğimiz günden bu yana hep kullandığımız bir sistem olmuştur. PayPal olduğundan ötürü de başka bir ödeme sistemi kullanmamıştık veyahut arayışına girmemiştik. Önümüzdeki dönemde mevcut bazı sistemler incelenecek, aile bireylerimizi mağdur etmeyecek bir sistem bulunur veya herhangi bir sistemde karar kılınılırsa yine önce forumlarımız üzerinden duyurulacak ve ardından sistemimize entegre edilecektir.

Ancak, şu an için belirsiz bir süreliğine tüm maddi işlemler geriye kalan tek ödeme yöntemimiz olan bankalar aracılığıyla yine aynı koşullar altında gerçekleşecektir.

İyi hafta sonları, bol kazançlar dileriz.
Yanıt Yaz