Ödeme Politikalarımızdaki Değişiklik Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Ödeme Politikalarımızdaki Değişiklik Hakkında
7 yıl önce
Merhabalar,

Son zamanlarda sistemin işleyişi ve politikalarımızda bazı değişiklikler yapıyoruz. Tüm bunlarda hem içerik üreten hem de içeriklere talip olan kullanıcılarımızın platform içi deneyimlerini geliştirmeyi amaçlarken, bir yandan da platformun mevcut kalitesini de arttırmayı hedefliyoruz. Yapmış olduğumuz tüm değişikliklerin yegane amacı bu olup, bunları yıllardır birlikte edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda şekillendirdiğimizi de bildirmek isteriz.

Hiçbir yerde platformumuzun reklamını yapmamamıza rağmen platformu oluşturan kullanıcılarımızın platformumuza katmış olduğu değerlerden ötürü her gün büyüdük ve büyümeye de devam ediyoruz. Bu büyüme ile birlikte işlem hacmimizde artıyor ve her ne kadar adil bir dağılım olmasa bile çoğu yazarımız düzenli olarak oldukça yüklü bakiyeler kazanmaktadır.

Tüm bunlara ek olarak kimi art niyetli yazarlar platform üzerinden siparişe eklemiş oldukları makaleleri onaylandıktan sonra kendi sitelerinde yayınlamaktadır. "1 iş günü sonrasında ödeme yapma" politikamız çoğunlukla bu kişileri önlemektedir ancak Ocak ayından bu güne kadar platform bu gibi aldatmacalardan ötürü toplamda 946 kredi ederinde ki farklı siparişleri kendi havuzundan ödeyerek hiçbir alıcıyı mağdur etmemiştir. Bu gibi art niyetli yazarlar sistem tarafından uzaklaştırıldığı gibi olası yeni üyelikler için doğrudan mimlenmektedirler.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz sebeplerden ötürü ödeme politikalarımızda bazı değişiklikler yapmayı gerekli gördük. Değişiklikler şu şekildedir;

  • Ödeme alt limiti 50 TL olarak güncellenmiştir.
  • Ödeme günü Çarşamba olarak belirlenmiştir.  Ödemelerin tarafınıza ulaşması için en geç Pazar günü 23.59'a kadar ödeme talebinde bulunmuş olmanız gerekmektedir. Bu saatten sonra yapılan ödeme bildirimleri sonraki hafta işleme konulmaktadır.
  • Her zaman birden fazla ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Örneğin Pazar günü kazanmış olduğunuz kredi için talepte bulunduktan sonra başka bir sipariş daha almış veya hazır makale satmış olabilirsiniz. Biriken bakiyenizi 2. veya 3. talep olarak gönderebilirsiniz ancak ödeme gününde tüm bu talepler birleştirilerek, toplam tutar üzerinden tek bir ödeme olarak gönderilecektir.
  • Kimi resmi tatiller nedeniyle ilgili ödeme günlerinde bankalar çalışmaz ise, ilk iş gününde ödemeler gerçekleştirilecektir ancak ödeme taleplerinde ikinci maddede açıklamış olduğumuz yeni sistem geçerli olacaktır.

Ödeme günleri sistemi bugünden başlayarak uygulanacaktır.

Kazançlarınızın devamını dileriz, iyi günler.
Bu mesaj iyimakale tarafından 17.10.2018 21:42:53 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz