Noktalama İşaretlerine Dikkat!
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
Noktalama İşaretlerine Dikkat!
6 yıl önce
Merhaba arkadaşlar,

ısrarla bu tür içerikler gelmeye devam ediyor. Lütfen noktalama işaretlerinden sonra boşluk koyununuz öncesinde değil... Israrla öncesine koyuyorsunuz anlam veremiyorum :)

Bugün gelen bir içerikten örnek vereceğim. Kırmızı olarak gördüğünüz kelimelerden önce boşluk konulması gerekmektedir. Mavi olan alanlarda ya çift boşluk kullanımı ya da noktalama işaretinden önce boşluk konulmasından olmaktadır. 


Israrla neden bu şekilde yapıyorsunuz anlamış değilim. Word kullanmanız gerekmektedir word olmadan bu hataları tespit edemezsiniz. Bilgi edinilmesi ve dikkat edilmesi rica olunur.

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 07.07.2018 23:57:23 tarihinde değiştirildi.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
6 yıl önce
Tesadüf az önce bu konu ile ilgili bir makale de ben onaya gönderdim Moderatör hocam :) Ama konunuzu şimdi görüyorum. Bir an kendi makalem zannedip panikledim, ancak ben daha akademik bir dille yazmaya çalıştım. Umarım wordden kopyala yapıştır yaparken bizim makalelerimiz de yanlışlıkla böyle olmuyordur. Kolay gelsin. :)
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 06.07.2018 11:57:22 tarihinde değiştirildi.
Moderatör

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 67
6 yıl önce
Sayın MjBolubeyi , Word yapıştırma da bu gibi sorunlar olmaz sadece işlem word tuşuyla yapılmadığında kalın ve maddeli içerikler çıkmaz. 

Teşekkürler başarılar dilerim. 
Yanıt Yaz