Modayla İlgili Yazar Arıyoruz
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Mesaj Sayısı: 116
Modayla İlgili Yazar Arıyoruz
8 yıl önce
Merhaba,
Moda konusunda kendine güvenen yazar arıyoruz. Yazar her gün belirli bir saatini daha önce belirleyeceğimiz işlere ayırarak içerik üretecektir. Üretilecek içerik blog yazısı olabileceği gibi bir araştırma, inceleme, öneri yazısı da olabilir. Bu tamamiyle iş planına göre belirlenecektir. Üretilen her içerik için bir sosyal medya paylaşımı yapılabilmelidir.

Konular
Tesettür Giyim, Giyim, İç Giyim, Aksesuar, Ayakkabı, Çanta

Aradığımız Özellikler
  • Kalemi kuvvetli: Örneğin "Elbise" ile ilgili bir içerik üretirken her cümlede elbise kelimesini geçirmeden istediğini anlatabilen, yazarlık tecrübesi az olsa da farklı ve güçlü anlatıma sahip.
  • Samimi ve doğal: Kendisinin de içinde bulunduğu kitleye hitap edebilen, markayı sahiplenerek araştırmalarını yapan, her yerde görebileceğimiz standart makalelerden uzak ve farklı içerik üretebilen.
  • Modaya merakı ve ilgisi olan: "Ben bu konuda yazamam" gibi bahaneleri olmayan.
  • Kaliteli: Aslında "kaliteli yazar" diye bir sıfat tamlaması kullanmak pek hoş değil ancak malesef daha net bir ifade şekli yok. Açıkçası 100 kelimesi 1TL alt barajından daha kaliteli içerikler üretebilen yazarlarla çalışmayı daha çok seviyoruz.
Ücretlendirme
Bu kısmı siz belirleyeceksiniz. Ücretiniz saatlik olarak hesaplanacak. Çalışmaya ilk olarak günlük 1 saat şeklinde başlayacağız ve içeriklerinizin performansına göre sonrası için yolumuzu birlikte çizeceğiz.

Aklınıza Takılabilecekler
  1. İçeriklerde kelime sınırı var mı?
    - Hayır, bu tamamiyle işlenen konu ile alakalı. 1 saatlik dilimde 100 kelimelik bir içerikte üretilebilir, 500 kelimelikte. Benim için kelime sayısı değil işin kalitesi önemli.
  2. İyimakale üzerinden mi çalışacağız?
    - Kısmen Evet. Ürettiğiniz içeriği buraya da eklemeniz gerekiyor. Sonuçta bu platformun hakkını da vermemiz gerekiyor. Saatlik ücretiniz banka hesabınıza yatırılacak, İyimakale'den hesabınıza geçecek tutar da bonusunuz olacak.
  3. İş planlaması nasıl olacak?
    - Haftalık olarak belirlenecek iş planına sadık kalacağız. Belirli bir süre sonra kendi iş planınızı kendiniz yapabileceksiniz. 
Genel Değerlendirme
İnternette görebileceğiniz standart blogları ve makaleleri unutun. Farklı, sıkıcı olmayan ve en önemlisi bir hedefi olan, birilerinin ilgisini çekecek içerikler üretebilen biri ile çalışmak istiyoruz. Sitelerimiz zaten belirli kitlesi olan, kendi kendine de yürüyebilen durumdalar. Dolayısı ile biz bu kitleyi daha verimli kullanmak ve büyütmek istiyoruz.

Sonuç
Yukarıdaki açıklamaları okuduktan sonra "ben yapabilirim" diyorsanız kendinizi bana anlatacak bir örnek ve istediğiniz saatlik ücret ile mesaj atabilirsiniz. Sormak istediklerinizi konu altından sorabilirsiniz.
psikolog

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
8 yıl önce
Ben daha önce modayla ilgili yazdım. Bu makalelerinize de talibim. Takdir sizin
eftelya

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 8
8 yıl önce
PM den görüşebiliriz isterseniz
bnasu

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 9
8 yıl önce
Bu tarz düzenli ve kaliteli içerik üretme işinde tecrübeliyim kaliteli bir iş çıkarabilirim moda konusunda da uzun süre farklı twmalı yazılar yazdım
Handeliyiz

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
8 yıl önce
Blog yazarıyım, izninizle bu işinizlede ilgilenmeyi isterim 
anozcan

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
8 yıl önce
nerden ulaşabiliriz size
missaydemir

Konu Sayısı: 31
Mesaj Sayısı: 116
8 yıl önce
özel mesaj ile @anozcan 
kadriye83

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
8 yıl önce
Merhabalar bende moda konusu ile çok ilgili biri olarak iş teklifiniz ile ilgilenmekteyim. 
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
8 yıl önce
Moda bilgisi olmakla birlikte, ustalıkla yazmak daha önemli. Araştırabilmek, trendleri göze alarak yazmak ve ürünlere müşteriyi çekecek şekilde, cümleleri süsleyebilmek gerek. Umarım istediğiniz gibi bir yazar ile anlaşırsınız. 
Nazli20

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
8 yıl önce
Moda tasarım bölümü mezunuyum konuya hakimim yazmak isterim
Yanıt Yaz