Mnemosynes Şikayetim Var ve Hâlen Yaptığı Yanlışı Çekiyorum!
bluesdream

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 44
4 yıl önce
Geçmiş olsun bahsedilen yazar bir ara top 10 da zirvedeydi bayadır buraya uzak kaldım ama aslı27 nin fazla yazmasına dair şikâyeti olduğunu hatırlıyorum bu kadar fazla kelime yazmasını düşünürsek şaşırmadım umarım siz sitenizi kurtarabilirsiniz. 
saydekor

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 11
4 yıl önce
aslı27 SAYDEKOR  olarak tüm şirketimiz yazarıydı çok geç vermeye başlandı emri bakı yapılan işten hayır gelmez bize top 10 da artık goremesınız kurulsal bir firma beklemez yapacaksan karşılıgın alırsınız yapmasanız kovulursunuz
tevfik

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 19
4 yıl önce
İyi makale sahibi yakın arkadaşımdır. Kendisine tüm kanıtları sundum, hatta araba haber için yazılan makaleleri de sundum. Artık kendisi bir şekilde gerekli önlemleri alacaktır diye düşünüyorum.

Bu insanların emeğine saygısızlık demektir, ben defalarca kendisine söylememe rağmen benimle dalga geçer gibi çeviri makale gönderdi. Ve işin tuhaf tarafıda "böyle daha iyi olacağını düşündüm" demesidir. Editörlüğe yeni başlayacak kişi dahi çeviri makalenin iyi olacağını söylemez!

Benim çok fazla zararım olduğundan dolayı buraya yazıyorum. Makale ücreti vs. benim umurumda değil. Benim aldığım tanıtım yazıları (backlink), vermiş olduğum reklamların haddi hesabı yoktu. Site değerlerim tamamen düştü, tekil ziyaretçilerim diplere indi, o kadar emeğim boşa GİTTİ!
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
4 yıl önce
saydekor ben size bişey demedim durduk yerde neden bana saldırdınız ki :) aaa doğru sevgili yazarınız mnemoyses a laf mı ettik :) siz de benim sürekli müşterimdiniz. 300 kelime yazı yazdırırdınız. sonra o size fazla fazla yazıyor diye ona iş vermeye başladınız :) umarım siz de tevfikaktunç gibi 5 6 ay sonra gelip burda naptım ben demezsiniz. düşüncenize katılmıyorum kurumsal firmalar düzgün iş için bekler. ya da sizin gibi yalap şap ordan burdan çalıp çırpıp yazan yazarlara iş verir. daha hızlı oldu diye çeviri yazıları alır oturur :) tabi ki her zaman için seçim müşterinindir :)
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
4 yıl önce
tevfikaktunç evet biraz ayıp olmuş. biz burda sadece yorum yapıyoruz ama maddi zarara uğrayan sizsiniz. geçmiş olsun.
tevfik

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 19
4 yıl önce
Sadece maddi zarar değil, sitem o kadar geriye gitti ki aranılan tüm kelimelerde 3. - 4. sayfada çıkmaya başladım.

Google beni tarihin tozlu raflarına kaldırdı adeta.
cagatay

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 39
4 yıl önce
Sistem dışı çalışmak yasaktır. Keşke makaleleri aldığınızda kontrol etseydiniz, geçmiş olsun.

saydekor

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 11
4 yıl önce
asli27  ben hayata kımseye laf atmam sana nıye saldırıyım mesajlarına bak ne yazdım asli27 noldu sana cok guzel bir yazarsınız senın gıbı yazarı kaybetmek istemiyoruz 

yorumun cevabı 

asli27 yazdınız bana makale verınız guzel yorum beklıyorum sızden kendımı toparlıyım


saydekor tamam ihtiyacımız yok gene siparış verım 10 adet 300 kelimden seo uymlu 5 gun sonra verdınız 
asli27 koronayamı yakalandınız ne oldu 
muşterı bir veri nimeti unutmayın arkadaşlar burası sizin ekmek tekneniz bu siteye sahip çıkınız ekmek yersınız

birinizin kalbini kırdıysam özür dilerimz 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
4 yıl önce
Biz müşterilerden herhangi bir kesinti yapmıyoruz aksine ücretli test araçlarından özgünlük kontrollerini yapıyoruz. Güvenli ödeme sistemi sayesinde ödemelerini garanti altına alıp içeriklerde sıkıntı çıkması durumunda gerekli desteği sağlıyoruz. Bu gibi imkanlar varken işin sistem dışında devam etmesinin size pek bir artısı yok.

Yine bazı yazar arkadaşlar komisyon yüzünden müşteriyi dışarıya çıkarmak isteyebiliyor ama aslında onlara da uzun vade de bir artısı olmayacaktır. Dışarıda çalışıp ücretlerini alamayan birçok yazar bulunmaktadır. Biz bu kadar reklam çalışması yaparak sizlere müşteri bulurken sizin de bu tarz yaklaşımlarınız para kazandığınız sisteme ve burada çalışan diğer arkadaşlarınıza karşı etik olmayan bir davranıştır. Üstelik üyeliğiniz kapatılacak ve bir daha sisteme dahil olmayacaksınız. 

Bu konuya gelecek olursak @Mnemosynes yaptığı şeyin cezası sistemden uzaklaştırılmadır. Yazarlığı pasife alındı elinde ki son işleri bitirdikten sonra hesabı da kapatılacaktır.

Saygılarımla,
saydekor

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 11
4 yıl önce
bu tarz konularda makale satın alıyorum ne kadar sağlam yazarımız olsada tarama alıyorum kopya içerik yakaladım zaman 500 kelime hiç birısın kabul edemiyoruz destek bolümde yazarım sagulsunlar hızlı cozum tertemiz başka yazardan 500 b kelimemi yazdılar destek bolümde ben bu isteyı çok harika bizi çok kişi aradı yapmam diş ardan makalem güvende olmaz para hiç mühim değil yazar güven çok önemlidir.
Yanıt Yaz