Makalelerde Açıklama Bölümüne Özen Vermenin Önemi
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
Makalelerde Açıklama Bölümüne Özen Vermenin Önemi
5 yıl önce
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir iyimakale.com ailesine dahilim. Burada olmak gerçekten keyifli. Yeni yazar üyeliği alan arkadaşlar için, makale açıklaması bölümü ile ilgili nacizane fikirler vermek istedim. Yazdığınız içerik kadar, makalenin açıklama bölümünü de özenle doldurmak çok önemli. Çünkü makale satın alan üyeler, içeriği görmeden önce o kısma göz atabiliyorlar. Bu da hem sizin kaleminize dair fikir edinmelerine hem de makalenin içeriğinde nelerin yer aldığına dair aydınlanmalarına yardımcı oluyor.

Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; makale açıklama kısmını doldururken içerik hakkında yeterli bilgi vermeye ve açıklamayı olabildiğince aydınlık tutmaya özen gösteriyorum. Bazen bu açıklama 100 kelimelik bir makale kadar uzun da olabiliyor. Bazen de yaklaşık 30 kelimelik açıklayıcı ve net cümleler ile son bulabiliyor.

Ben makale açıklaması bölümünün, hazır makale satışı için önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden özellikle yeni başlayan üyelerle paylaşmak istedim. Sevgiyle kalın.
Erhan05

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 30
5 yıl önce
Teşekkürler bu güzel paylaşım için.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 103
5 yıl önce
@Erhan05 rica ederim. Bol kazançlar dilerim.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
5 yıl önce
Çok güzel bir paylaşım @KurşunKalem,

makale açıklaması makalenin satılmasında ki en önemli alanlardan bir tanesidir. Açıklamalara başlığı yazıp geçen arkadaşların olduğunu görmekteyiz. Bu şekilde içerik hakkında hiç detay paylaşmamış oluyorsunuz. Özellikle de yeni yazarsanız bu şekilde makale satmanız daha zor hal alacaktır. 

Açıklamaları mümkün olduğunca doldurmalı ve hazırladığınız içerikte hangi konuya vurgu yaptığınızı, kaynak aldığınız yerleri, içerisinde resim eklenip eklenmediğini yani kısacası hazırlamış olduğunuz bu içeriğin ne hakkında olduğunu yazmalısınız. 
medyakusum17

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 6
5 yıl önce
Teşekkür ederim. Makale yazarken özellikle başlık kısmı ve dediğiniz gibi, açıklama bölümü özen gösterilerek yazılmalı. Başlık ve açıklama kısmı seo açısından önemli, olduğunu düşünüyorum.
Yanıt Yaz