Makale Yazarlarından Rica Ediyorum
onayyt

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 16
Makale Yazarlarından Rica Ediyorum
7 yıl önce
Değerli yazar arkadaşlar sizden ricam,  
Verdiğiniz teklif süresini dikkate alarak tekliflerinizi verin,
Yazar teklif veriyor 2 gün içerisinde yazıyı teslim etme şartıyla işi alıyor, ama işi aldıktan sonra verdiği zaman süresi içinde yazıları teslim etmiyor, Ondan sonra habire pm ile yazacakmısınız - yazmıyakmısınız diye sizden cevap bekliyorum.
Lütfen rica ediyorum, verdiğiniz zaman süresince yazamıyacaksanız birbirimizin zamanını almayalım.
Sizden başka bir ricam daha olacak,
Örneğin 400 kelimelik makale yazıyor makalede tek bir paragraf bile vermiyor. Tamam sizde emek veriyorsunuz, ama bizlerde masraf ediyoruz ve bu yapılan masrafın karşılığını almak isteriz.
Örnekhttp://prnt.sc/e3lc6r
 




ncy

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
7 yıl önce
İyi akşamlar, ilgili makalenin yazarıyım. Özel mesajla açıklamamı yapmıştım; ama konu buraya taşındığı için açıklama gereği duyuyorum.Daha önce de birçok makalede birlikte çalıştık, böyle bir sorun olmadı. İlgili makalem fark edemediğim bir hatadan dolayı ben kaynaklıdır. Bu şekilde yüklendiğini şikayet üzerine fark ettim. Özel mesajım da gerekli telafiyi yapmaya hazır olduğumu belirtmiştim. 
onayyt

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 16
7 yıl önce
Merhaba konu, sizin için değil, genel olarak yazdım, bu tür makale teslimi yapan başka yazarlarda olduğu için, böyle bir konu açma gereği duydum.
ncy

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
7 yıl önce
Genel konuya benim makalem örnek olduğu için ben de açıklama yapma gereği duyuyorum. Benimle çalışanlar, yazıdaki şekil ve içerik titizliğimi bilir ; ama çalışmayanlar, tanımayanlar... Benden yana sorun yok, benim makalem buraya taşındığı için ben açıklama yapma gereği duyuyorum. İyi akşamlar...
onayyt

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 16
7 yıl önce
Naciye hanım dediğim gibi konu genel başlıktır.
Yanıt Yaz