Makale Yazarları Dikkatli Olsun
UzmanYazar0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 10
Makale Yazarları Dikkatli Olsun
5 yıl önce
Arkadaşlar lütfen bu yazımı dikkatli okuyun ve sizde o kişilere lütfen itibar etmeyin artık insanları hele ki makale yazarlarını sömürmesinler.

Arkadaşlar bir sağlık mezunu olarak atamam gerçekleşene kadar internette ki özel hastane iş ilanlarına bakıyordum, her şey buraya kadar normal ancak neredeyse 81 ilin hepsine bir ilan girilmiş makale yazarı aranıyor vs. diye.

Sitenin adını buraya vermek doğru olur mu bilmiyorum ancak adminler sorun olmadığını belirtirse hemen altına site adını verebilirim. 

Konuya tekrar gelecek olursak iş ilanında film-dizi sitesi için makale yazarı aradıklarını belirtiyorlar ben başvuru nasıl yapılıyor acaba diye incelerken ilan veren arkadaş başvuru için örnek yazı istemiş her şey güzel istemesi en doğal hakkı mail adresi vs. var mı acaba diye incelerken iş veren arkadaş örnek makalelerin siteye girilmesini istemiş. Bu da güzel mail adresi kullanmıyor olabilir :D , linke tıkladığımda sizden bir gönderi oluşturmanızı istiyor, konu etiketi başlık ve resim girişi yapacaksınız ve kategorize edeceksiniz. Anasayfadan kategorilere baktığımda bir de ne göreyim yüzlerce makale girişi yapılmış. Bende bir test edeyim ee nede olsa o makale sisteme girilmiyor iş veren arkadaş görebiliyor sadece bizi değerlendirmesi için bende güzel bir mesaj yazdım, gönderdim anasayfaya döndüğümde bir baktım benim mesajım aksiyon kategorisinde yayınlanmış. Yani herkes onların amacını ve benim anlatmak istediğimi anlamıştır kusura bakmayın biraz fazla uzattım ama lütfen sizde bunların ağına düşmeyin dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmeyin.  
Fatih137

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 75
5 yıl önce
Üzücü bir durum.. Piyasada birkaç tane iyi makale sitesi var bence.. Birçoğunu denemiş biri olarak İşleyiş, ödeme, profesyonellik açısından en iyisinin burası yani www.iyimakale.com olduğunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
UzmanYazar0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 10
5 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum
mtaskin90

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 32
5 yıl önce
eğer hiç makale yazmamışsanız örnek makale isteyene yazdığınız makalenin resmini gönderin. bu durumu ne yazık ki sadece bu tür siteler değil, bazı bireysel işverenler de yapıyor. "1 adet örnek makale gönderenin yazısı beğenilirse yüzlerce makale verilecek" diyor, haliyle iş isteyen herkes örnek makale yazıyor ve yazılan makaleler de adamın verdiği başlık üzerine oluyor. adam da zeki ya, bütün işlerini bedavaya halletmiş oluyor. sonuna da klasik cümleyi ekliyor "biz sizi ararız" 

eğer daha önceden makale yazdıysanız mutlaka yayınlanmış olanları referans gösterin. kendinizi sömürtmeyin. şayet o kategoride hiç yazınız olmasa bile ücretli deneme yazısı yazın. kendinizi bu tür suistimalcilerden koruyun kullandırtmayın.
Bu mesaj mtaskin90 tarafından 27.06.2019 22:00:59 tarihinde değiştirildi.
UzmanYazar0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 10
5 yıl önce
Kesinlikle hocam teşekkür ederim
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
5 yıl önce
merhaba :) evet bu sektörde maalesef böyle durumlar yaşanabiliyor. telefon numarası isteyip, whatsap grubu kurup herkese bir makale bedava yazdırıp, o makaleleri de satışa sunan insanlar bile var. her sektörde olduğu gibi bunlar da işin başka bir boyutu. isim vermek tabi ki doğru olmaz. paylaşımlarınız ve uyarılarınız için teşekkür ederiz :)
UzmanYazar0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 10
5 yıl önce
Kesinlikle , ben teşekkür ederim :)
Fatih137

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 75
5 yıl önce
Vergi için Çalışma Bakanlığından onay beklediğini söyleyip ödemeyi erteleyen, aylık ödemeleri aksatan hatta ödemeyen, aylık 600 gibi yüksek asgari ödeme limitleri koyan, birkaç gün yazmayınca ödemelerini yapmadan sistemden atmakla tehdit eden, belirlenen işlerden almazsan sistemden atmakla yine tehdit eden amatör ve art niyetli olan, bu yaptıklarını da profesyonellik olarak addeden bazı siteler biliyorum... Daha sayayım mı:))??
Fatih137

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 75
5 yıl önce
Yalnız bu sitede de sen yaz ben alırım deyip makaleyi almayan bazı kişiler olduğunu ancak söylemek durumundayım. Kendime göre bu konuda aldığım tedbir şu: İşi çok güveniyorsam o kişi adına bir kere yüklüyorum. Eğer almazsa ismini değiştirip normal makale şeklinde yüklüyorum. Ki sağolsun birileri aldı yine de mağdur olmadım:)) Bu da bir başka uyarım olsun bari...
asli27

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 40
5 yıl önce
bu konuda müşterilerden adınıza sipariş açmasını isteyebilirsiniz :)
Yanıt Yaz