Makale Fiyatları Düşürülecektir
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Makale Fiyatları Düşürülecektir
9 yıl önce
Değerli yazarlarımız ve makale alıcıları son zamanlardaki durgunluk nedeniyle 1 hafta içinde Makale Fiyatları Düşürülecektir. Konu hakkında düşüncelerini bekleriz. 


MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
9 yıl önce
Benim şahsi düşüncem de düşmesinden yana, Alıcıya 1,2 TL'ye geliyor bize de 1 TL geliyor galiba ve yine bence en uygunu 100 kelime 1,1 TL'ye satılsın. 0.15 iyi makale komisyon alsın 0,95 biz alalım. Alıcılar normalde dışarıda da 1 TL'ye alıyor buradan alırken de makalenin bambaşka birşey çıkmasına ya da çok kötü bir makale olmasına karşı garantiyle alıyorlar o yüzden dışarıdan 0,1 daha pahalı olması bence normal olacaktır. Ayrıca 0,1'lik bir indirim olur ve %5 bizden %5 iyimakaleden indirim yapılmış olur. Doğrusu diğer arkadaşların görüşlerini de merak ediyorum ve siz nasıl bir düşüklük planlıyorsunuz ?

Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 11.10.2014 19:13:16 tarihinde değiştirildi.
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 33
9 yıl önce
Evet son zamanlarda durgunluk vardi; ama bayramdan sonra sanki bir hareketlenme var gibi. Ancak bence yazarin eline gecen para 100 kelime icin 1 liranin altina dusmemeli:)
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Bence zaten yeterince uygun fiyata yazıyoruz burada. Yaptığımız iş hiç de kolay değil, 200 300 kelimelik bir makale için bazen 2 3 saatimizi ayırmamız gerekiyor. Bunun karşılığında aldığımız ücretse 2,40... Bir bakıma hayatımızdan 2 3 saati bu fiyata yok sayıyoruz. Ben fiyatların yükselmesini beklerken daha da düşürülmesi garip geldi. İşimiz bu kadar ucuza alınmamalı, amatör değil profesyonelce yapıyoruz. En azından ben öyleyim... Bana iyi bir fikir gibi gelmedi ama çoğunluk ne derse o olacak tabi ki

hayalss

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 51
9 yıl önce
Yasmin86 bu konuda çok doğru yazmış.Bende fikirlerine katılıyorum 
blacklord

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 17
9 yıl önce
Eğer sitenin durgunluğu aşılırsa hepiniz daha çok kazanacaksınız bu yönden düşünün öncelikle belirli bir standarta ulaşılması lazım 0.9 100 kelime için çok  cazip olacak yazarlarda sürümden kazanacaktır.Talep artınca doğal olarak arz artacak ,daha çok makale yazılıp daha çok satılacaktır.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Bu durgunluğun fiyat düşürmeyle aşılacağını sanmıyorum. Gerçek alıcılar işlerine yarayacak olan makaleleri 10 kuruş 20 kuruş için almamazlık yapmaz ve yine aynı şekilde fiyatı yüksek bulup almak istemeyen alıcılar da bu ücret değişikliği ile kararlarını değiştirmeyecek. Bana göre böyle tabi ki bu. Ben bu siteyi az da olsa emeğimi karşılığını alabiliyorum diye tercih ediyorum ve bunun aksi olmasını istemiyorum. Fiyatlardansa yazar arkadaşların seçiminde daha çok dikkatli davranılsa, kaliteli yazarlar bir araya toplansa bence daha çok iş olur. Yeni gelen bir alıcı ilk etapta bir makale alıyor ya da biriyle anlaşıyor, istediği gibi makaleler ile karşılaşmayınca geri çekiliyor fiyatlardan değil.
kader

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 57
9 yıl önce
Ben de yasmin86 ya katılıyorum, durgunluğun fiyatlarla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum.
blacklord

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 17
9 yıl önce
Deneme süresi olsun belirli bir süre örneğin bir ay makale satışlarında gözle görülür artış olmazsa yönetim fiyatları eski haline çeksin istatislik çıkardım en çok satılan makaleler daha uygun fiyata satılan makaleler çünkü alıcı daha önceden yazarı tanımıyorsa fiyatını düşünmese de ne çıkacağı belli olmadığından az kelime olanı tercih ediyor.Bir ayla bir şey kaybetmeyiz???
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Zaten yöneticilerimiz kararını vermiş bizden sadece ne düşündüğümüzü belirtmemizi istemişler. Bakalım bir hareketlilik gelecek mi? Ben zaten çok aktif değilim son zamanlarda o nedenle benim için çok fazla değişen bir şey olmaz. Hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun 
Yanıt Yaz