Makale Cafe Projesi
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Makale Cafe Projesi
9 yıl önce
Sitenin açıldığı günden bu yana 22 gün geçti.  Sitede 160 makale var. 15 yazar çalışıyor ve aylık makale ekleme şartı 12 dir. Günlük ziyaretçi sayısı 50-120 arası değişmektedir(22 günlük site için gayet iyidir).  Google ve diğer arama motorlarından 30 - 40 ziyaretçimiz vardır. Facebook ve reklam verdiğimiz sitelerde günde 40 - 70 arası ziyaretçi almaktayız.

Google reklamları siteye ekledik, şuana kadar 4 tl gelirimiz oldu 200 tl olunca hesabımıza yatacak ve yazarlara ödeme yapılacaktır. Lakin sitemiz çok yeni 22 günlük ocak ve şubat ayında istediğimiz noktaya geleceğini düşünüyorum. Şuan tek yapmamız gereken güzel(özgün) makaleler ekleyip ziyaretçi sayısını arttırmaktır. Yakın zamanda mobil temayıda aktif edeceğiz. 

Eklenen makalelerde ben kontrol edip düzenliyorum bu konuda tüm yazarların yanlışlarını toparlayıp pm atacağım. Ama genelde fena değil.

Tüm soru ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. 

Elit yazarlardan Kaliteli Makaleler  

Yazarların sitesi : http://www.makalecafe.com/  Yeni makale yazarı olanlar bu sitedeki makaleleri inceleyerek makale yazarsanız daha çok makale satabilirsiniz. 



Bu mesaj iyimakale tarafından 12.11.2014 16:53:24 tarihinde değiştirildi.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Ben bu konuda makalelerimizin güzel, özgün olması kadar bilgilendirici ve insanların arama gereksinimi duyacağı konular olmasını da eklemek istiyorum. Ve bu konuda hassasiyet gösteren, emek veren tüm yazar arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Belki ileride aranızdan ayrılabilirim ama her zaman takipçiniz olacağım ;)
Eaks

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 24
9 yıl önce
20 adet yazar olacak demiştiniz değerlendirmede olan yazarların değerlendirilmesi ne zaman son bulacak ve tarafımıza iletilecek acaba ?
pelinsu

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 61
9 yıl önce
eaks sorusuna yanıt lütfen

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Değerlendirmeler uzun sürdü, 15 yazarında onayını almalıyız. 20 Yazar düşünüyoruz, iyimakale.com üzerindeki satışlar incelenip onay veriliyor.@pelinsu @Eaks @banu@gokcegul  yazarlarımız başvuruları şimdilik kabul edilmedi .  

Yazarız12

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 65
9 yıl önce
Yazar alımı için beklememiz gerektiğini düşünüyorum.Şuan ki kadro ile siteyi iyice rayına oturttuğumuz zaman yazar alımı yapmak daha uygun olur diye düşünüyorum. :) 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Arkadaşlar farklı nedenlerle aramızdan ayrılmak isteyen arkadaşlara siteye eklediği makale sayısı x 2,5 tl ödeyip sistemden çıkmasına izin vereceğiz. Kurallara uymayan yazarlarada aynı şekilde ödeme yaparak sistemden çıkaracağız. 
Yanıt Yaz