Makale Cafe Kuralları
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Aramıza katılmak isteyen yazarlarımız değerlendirip bilgi verebilirmisiniz ? 
3rgin 
murat81 
banu 
blacklord (Şiir bölümü şimdilik yok )
gamze 
kalekalem 

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
@MjBolubeyi   Logo güncellendi, döviz kuru ve hava durumu kaldırıldı. Tekil sayfada yazar ismini temada bulmaya çalışıyorum düzenleyeceğim 
Haftalık 3 makale olabilir ayda 12 makale yapar. Diğer yazarlarda kabul ettiği sürece problem yok. İsim soy isim kullanmak ve belli  bir standartta kullanmak kurumsallık ve güven sağlayacaktır. 
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 65
10 yıl önce
Bende Gökhan beyin dediklerine katılıyorum. :) Ek olarak makale eklemek icin program yapabiliriz.Örneğin pazartesi günü yasemin hanım,kader hanım,gökhan bey belirli bir alan için makale ekleyebilir.Bu sekilde karışıklıkta olmaz diye düşünüyorum. :)
moon22

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 125
10 yıl önce
Çok güzel eklemeler yapmış arkadaş.
Yazarız arkadaşımızın dediği de gayet mantıklı. 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
10 yıl önce
Program yapılmase bence de çok iyi olur. Böylece daha planlı makale eklemesi yapılır. 
Aramıza katılmak istenen arkadaşlar ile ilgili bir şey diyemeyeceğim ben çünkü çok takip ettiğim arkadaşlar değiller. Sadece Ergin Bey'e çalıştım, onda da ben makale hazırldım, kendisi nasıl yazar bilemem. Yine de aramızda görmek isterim :)

murat81

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 10
10 yıl önce
yorumları okudum katkım olsun istedim... en çok okunan ilk üç makale bölümü de eklenebilir... yada beş makale de olabilir... makale ekleme hususunda ise gün odaklı da olabilir, yada haftada 3 - 4 makale uygun bulduğumuz, kendimizi geliştirdiğimiz, bilgimizin daha çok olduğu bölüm üzerine de yazılabilir 
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
10 yıl önce
Bence hergün bir kişinin günü olması gayet güzel bir düşünce. Ancak belirli bir gün olursa verimli olmayabilir. Çünkü her yazarının kendine göre işleri olduğunu düşünüyorum. En azından kendi adıma bu hafta vizelerim var mesela zorunlu olduğum gün yazsam ya bu makale verimli olmayacaktır yada isteksiz ymecburiyetten dolayı yazılmış bir makale olacaktır. Zaten 20 kişiyiz birimiz yazmasa elbet biri yazar boş geçecek bir gün olduğunu sanmıyorum. Üstelik sitenin yeni olması ve insanların bişeyleri geliştirmek için çaba göstermesi yazarları hırslandıracaktır. Kendimce fikirlerim bu yönden yinede alınan kurallara saygı. Sonsuz. :j kolay gelsin herkese
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 85
10 yıl önce
Birde bişey sormak istiyorum. Hani kendi makalelerimizi tıklamak yasak ya, diğer arkadaşlarımızın yazdığınmakaleler ilgimi çekebiliyor onları okumamda sorun olur mu?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Arkadaşlar makaleleri istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz(twitter,forum,facebook). Diğer yazarların makalelerini okuyup olumlu olumsuz yorumlar yapabilirsiniz. Siteye reklam aldığımızda reklamlara tıklamak yasak. 
kader

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 57
10 yıl önce
Tüm konularda arkadaşlarımla hemfikirim. Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar konusunda bir yorum yapamayacağım, bu konudaki en doğru kararı editörlerimizin verebileceğine inanıyorum. İsimlerini yazdığınız arkadaşlarımız yazar seçerken belirlediğiniz kriterlere uyuyorsa sorun yok.
Yanıt Yaz