Kitap Tanıtımları Hakkında Yazabilecek Yazarlar
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Kitap Tanıtımları Hakkında Yazabilecek Yazarlar
9 yıl önce
Merhabalar,

Bir alıcımızın yakın zaman içerisinde başlatacağı bir projesi bulunmaktadır. Birçok blog için farklı kitaplar hakkında birden fazla metin üretilmesini talep etmektedir. Bu, alıcımız hali hazırda çeşitli projeleri iyimakale üzerinden yönetmeye devam etmektedir. Onunla çalışan yazar arkadaşlarımız zaten kişiyi kolaylıkla tahmin edebilecektir.

Aylık ortalama 500-600 civarında metin alımı yapılacaktır ve proje için doğru yazarların seçilmesinde kendisine yardımcı oluyoruz.

Bu projede yer almak isteyen yazarlar, bu konu başlığına yorum bırakabilirler. Konu hakkında mesaj atmanıza gerek bulunmamaktadır.

Mümkünse beyanlarınızın içerisinde okuduğunuz kitapların bir listesini de bildirirseniz, karar alma sürecinde taraflara yardımcı olabilirsiniz.

İyi çalışmalar, bol kazançlar dileriz.
abba64

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 4
9 yıl önce
Selamlar;
Bu işin içinde olmayı çok isterim. Kendim de zaman zaman hobi amaçlı, okuduğum kitapları anlatan yazılar yazarım. Beş yıldan beri de makale yazarlığı yapıyorum. Yaklaşık 1-1,5 ay önce sitenizle tanıştım.
Okuduğum kitap listesine gelince. Burada hepsini yazmam mümkün değil; ancak bir fikir vermesi açısından aşağıdakileri örnek gösterebilirim:
Dostoyevski : Suç ve Ceza
Tolstoy : Savaş ve Barış
İskender Pala : Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk
Tolstoy : Diriliş
Sandy Tolan : Limon Ağacı
Joseph Murphy : Bilinçaltının Gücü
Karma Akademisyenler : Hayat Yolunda Anlam Arayışı
Hasan Aril : Aşkın Son Nefesi
Jandy Nelson : Her Yer Gökyüzü
Rhonda Byrne : Sır
Upton Sinclair : Kan Dökülecek
Dan Brown : Melekler ve Şeytanlar
Dan Brown : Dijital Kale
Elif Şafak : Aşk
Ahmet Altan : Aldatmak
Sabahattin Ali : Kürk Mantolu Madonna...
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 42
9 yıl önce
Merhabalar.. Son dönemde okuma fırsatı bulduğum kitaplar;
Dan Brown: Cehennem
Burak Turna: 3.Dünya Savaşı
Adolf Hitler: Kavgam
Conn Iggulden: Okçuların Efendisi
Stephen King: Yeşil Yol
Victor Hugo: Sefiller
Paulo Coelho: Simyacı
John Verdon: Aklından Bir Sayı Tut..
Mümkünse bu projede yer almak isterim.. Teşekkürler..
Melihagca

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 12
9 yıl önce
Merhaba.Türk dili ve edebiyatı bölümünde eğitim almış biri olarak,çok sayıda kitap okuyan ve çözümlemeler yapan birisiyim.Tarihi,siyasi,güncel,çok satılan ve çok ses getiren kitaplar başta olmak üzere hemen her konuda değerlendirmelerimi 4 yıl bu konuda eğitim almış biri olarak gerçekleştirebilirim.Teşekkürler.
Melihagca

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 12
9 yıl önce
Dan brown ve Stephen king'in tüm romanları,yerli ve dünya klasikleri ayrıca biyografik ve otobiyografik eserlerin yanı sıra son dönemde tekrar ele alınan tarihi kitaplardan; İskender pala başta olmak üzere bilumum tüm tarih konulu esetlerle güncel siyasi yazarlardan pek çoğunu listeye dahil etmem mümkün.Edebiyatçı olarak bu proje gayet heyecanlandırıcı.
muhammethanifi

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 9
9 yıl önce
kitap tanıtım yazısı yapabilirim. repertuar baya geniş... iletişimden psikolojiye siyasetten radyo sinema ve polisiye romanlar...
ikişubat

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 14
9 yıl önce
bir mail adresi verebilirsen konu ile ilgili uzun bir liste ve detaylı bil verebilirim.
maviyazar

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 6
9 yıl önce
Bu işin icinde bulunmayi cok isterim. Okudugum kitaplarin bir kismini fikir vemesi icin paylasacagim. Dan brown: cehennem, ihanet noktasi, melekler ve şeytanlar, da vinci sifresi Khaled hosseini: bin muhtesem güneş, ve daglar yankilandi, ucurtma avcisi İskender pala: Katre-i matem, aşka dâir, şah&sultan, iki dirhem bir cekirdek Yavuz bahadıroğlu: şirpençe, bediuzzaman said nursi Nazan bekiroglu: mor mürekkep, ateşle isim arasında Mustafa armağan: kızıl pençe, paşalarin kavgasi -Leyla(Alexandre cavelins) -Aklindan bir sayi tut (john verdon) Dostoyevski: suc ve ceza, insancıklar, ev sahibesi, kumarbaz Tolstoy: çocuklugum, gencligim, insan ne ile yaşar, sevgi neredeyse tanri oradadir, hacı murat, efendi ile uşak -Babalar ve oğullar (turgenyev) -vadideki zambak( balzac) -Kamelyalı kadin(Alexandre dumas fils) -hür adamin esareti -kayip gül 1 ve 2 Canan tan kitaplari -çalikusu, 9. Hariciye kogusu, fatih harbiye - aclik
okuryazar

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 25
9 yıl önce
Merhaba, bu güzel faaliyette ben deyer almak isterim. Ancak hak verirsiniz ki, okuduğu kitapları yazmak bazen imkansız ukalalık değil ama cidden kitap kurdu olanlar ne demek istediğimi anlamıştır. Saygılarımla...
gamze

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
9 yıl önce
Güzel ve faydalı bir organizasyonda yer almaktan büyük mutluluk duyarım. Okuduğum kitapları sıralamaya gelince onları da ayrı olarak göndermem daha doğru olacaktır.
Saygılarımla.

Yanıt Yaz