Kalite, En Dip Fiyat, Satış Sonrası Destek
melih

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 15
Kalite, En Dip Fiyat, Satış Sonrası Destek
6 yıl önce
Tam Anlamıyla Kalite İçin Uzun Bir Süreç Gerekir
Bu yola 2 yıl önce çıktım. Çeşitli sitelerde bu işi öğrendim. Kimi zaman dolandırıldım. Kimi zaman az ücrete çalıştım. Ama bu süreçte kendimi yazı anlamında geliştirdim. Hızımı artırdım ve eğer bildiğim bir içerik ise 5 dakikada 300 kelimelik içerik üretecek kapasiteye kadar yükseldim. Bu içeriğin kaliteli ve özgün olması en dikkat ettiğim konulardan birisiydi elbette. Fakat artık aracıların kazanmasından, 100 kelimeyi 50 kuruşa yazmam ve bu yazıların çok yüksek fiyatlara satılmasından sıkıldım. Hem ben, hem alıcı bu durumda zararlı çıkıyordu. Sonucunda ise İyimakale platformuna önem vermeye, burada daha çok içerik üretmeye karar verdim.

Asıl Mesleğim

Asıl mesleğim belki şaşırtıcı gelebilir ama makine mühendisiyim. Teknik konulara, teknolojiye, bilime, sanata, doğaya oldukça ilgiliyim. Bölümüm genel olarak sayısal düzen üzerine kurulu olsa da sayısala ek sözel anlamda da kendimi geliştirmeye çalıştım. Makine mühendisi olmam sebebiyle özellikle teknolojik ve bilimsel konularda kendi bilgi birikimimi de yazılarıma aktarıyorum. Bu diğer tür yazıları yazmayacağım anlamına gelmiyor. Farklı birçok tip yazı kaleme aldım.

Hangi Tür Konularda Yazdım?

Giyim ürünleri tanıtımı, kategori yazıları, diş kliniği tanıtım yazıları, vize işlemleri, lazerli ve her türlü makinanın tanıtımı, casino site tanıtımları, bölge tanıtımları, kaplıca ve tatil yörelerinin detaylı tanıtılması, lastik firması, araç satış firması tanıtımı gibi konularda yazılarım oldu. Bunlar sadece hatırladıklarım. Farklı birçok konuda binlerce eser yazdım ve yazmaya da devam ediyorum. Konu hakkında internette yaptığım bir araştırma sonucunda detayları toplayıp harmanlıyor, sonrasında ise tamamen özgün bir içerik üretiyorum.

Bu İşe Nasıl Başladım?
Bu işe öğrencilik yıllarında part time garsonluk yaparak para kazanmak yerine kendimi geliştirecek bir iş aramam sonucu ulaştım. Sonrasında ise yazı yazmaya başladım. Yazdıkça bu işi sevdim ve şuan da sevdiğim için yapıyorum. Aynı zamanda iş arayış sürecinde olduğum için boş durmak istemiyorum. Bu süreçte hem kendimi geliştirmek hem de başarılı içerikler üreterek para kazanmak için uğraşıyorum.

Baştan Sona Bir Makalemin Ortaya Çıkış Süreci

Öncelikle bu konuya göre değişse de genel olarak temel mantık aynı şekilde ilerliyor. İlk olarak konu hakkında internet üzerinden birçok kaynaktan araştırma yapıyorum. Bu bir site tanıtım yazısı ise siteyi, hizmetleri detaylı olarak inceliyorum. Sonrasında ise yazının omurgası olan ana başlık, alt başlıkların belirlenmesi işlemine geçiyorum. Bu süreçten sonra başlıkların altını uygun bir şekilde dolduruyorum. Word üzerinde gözden geçir sekmesi ile yazım hatalarını, yabancı kelimeleri düzeltiyorum. Sonrasında yazımı 1 kez baştan sona okuyorum. Okurken akıcılığı engelleyen, cümle düşüklüğüne sebep olan, sık kelime tekrarı yapılan durumlar var ise bunlara müdahale ediyorum. Son olarak Smaalseotools vasıtasıyla özgünlük kontrolü yapıyorum. Bunu yapmamın sebebi ise eğer bir kişinin sözünü alıntı yapmış isem bu kopya algılanabilir. Kopya kontrol işlemi de yapıldıktan sonra tekrar içeriğimi okuyorum. Sonrasında ise sisteme yüklüyorum.    



Sipariş sonucu aldığınız veya hazır makalelerden satın aldığınız içeriği beğenmemeniz halinde özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsiniz. Gerekli düzenlemeler ücretsiz bir şekilde yapılarak tarafınıza sistemin müsaade ettiği şekilde, yandex disk vasıtasıyla iletilecektir. Ayrıca en dip fiyat olan 100 kelime 1,5 TL'den çalışmaktayım. Halen tereddütleriniz var ise sipariş teklifimi kabul etmeden önce 1 adet tamamen ÜCRETSİZ örnek yazı isteyebilirsiniz. Her türlü sipariş için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti esastır. Saygılar.



Bu mesaj melih tarafından 18.10.2018 15:03:26 tarihinde değiştirildi.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
6 yıl önce
Hayırlı satışlar dilerim.
melih

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 15
6 yıl önce
Teşekkürler size de hayırlı satışlar, iyi çalışmalar.
meltem

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 5
6 yıl önce
Bu işte başarılı olabileceğiniz, kendiniz için yazdığınız tanıtım yazısından anlaşılıyor. Oldukça akıcı olmuş. Sıkılmadan okudum hepsini. Bol kazançlar dilerim.
melih

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 15
6 yıl önce
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar, bol kazanclar dilerim.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
5 yıl önce
yasmin86 Hayırlı kazançlar diler... :) 
melih

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 15
5 yıl önce
Teşekkür ederim. İyi çalışmalar, bol kazançlar. :)
Yanıt Yaz