İyi Makale Dışındaki Anlaşmazlıklar
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
İyi Makale Dışındaki Anlaşmazlıklar
9 yıl önce
Yazarlar ve makale yazdıranlar iyimakale.com dışında yaptığınız alışverişlerde dikkatli olunuz. Dolandırıldığınızda bunda iyimakale nin yapabileceği bir şey yok. Zaten bizim bu sistemi kurmamız hem alıcıyı hem satıcıyı korumaktır. İyimakalede sadece mesajla anlaştığınız kişilere kefil olamıyoruz, bu nedenle mutlaka güvenliğini için sistemi kullanın. 
Söylediklerime bir çok eski alıcı ve yazar katılacaktır. 
Bu arada çok hesaplı kullanıcılar var bunları IP üzerinden tespit edip banlıyoruz. İspatlanıp üyeye bildiriliyor.
slymn0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 16
9 yıl önce
mail üzerinden makale istiyorlar 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Bize bildirin gerekli uyarı/banlama yapalım. 
slymn0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 16
9 yıl önce
daha önce mail üzerinden makale gönderdim herhangi bir sorun yaşamadım , iyimakale üzerinden de satışımı yaptım fakat daha sonra farklı bir yazardan mesaj aldım düzenli olarak makale yazmamı istedi , 100 kelime 0,50 kuruş , bende iyimakale üzerinden çalışalım dedim , site üzerinden para aksaklıkları oluyor dedi , iletişime geçebileceğim skype adresi verdi , ama herhangi bir makale göndermedim 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 186
9 yıl önce
Ben İyi Makale üzerinden çalışmaktan yanayım her zaman. Burada aktif sayılabilecek bir yazar olarak ödemelerde aksaklık olmadığını da söyleyebilirim. En geç ertesi gün ödemem yapılıyor. 
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 90
9 yıl önce
İyi makalede ödemelerde ya da sistemde hiçbir aksaklık yaşanmıyor. Bu sitede en sevdiğim yönde bu, alıcı da korunuyor satıcı da. Yalnız dışarıda da güvenle çalışabileceğiniz makale alıcıları oluyor, burada sipariş üzerinden güvenle çalıştığınız arkadaşlar dışarıda da gerçekten dürüstçe çalışabiliyorsunuz. Benim önerim, ilk başlarda sürekli sistem üzerinden çalışılması. İşinizi temiz ve iyi yaptıkça zaten en iyi teklifler geliyor... Herkese bol kazançlar dilerim.
Editör1

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 15
9 yıl önce
Siparişlere verilen tekliflerin kabul edilmesi için özgün olan örnek bir makale isteyen alıcılar var bu yüzden yazı göndermek zorunda kalıyoruz
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
9 yıl önce
Makale ödemelerinde hiçbir sorun yok. Ben de dışarıdan çalışmak isteyenleri bu site üzerinden alışverişe zorluyorum. Çok önceden devam eden iki sigorta acentesi dışında dışarıda kimseye yazmıyorum.
slymn0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 16
9 yıl önce
Biliyorum ödemelerde aksaklık yok , yorumlarınız için teşekkür ederim iyi çalışmalar
kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 33
9 yıl önce
Kim demiş ödemede aksama oluyor diye. Bugüne kadar iyimakale'de parası kalan arkadaş var mı? Gecikme olsa dahi yöneticilerimiz bilgilendirme mesajı atıyorlar hemen :)
Yanıt Yaz