İş Bitirmeyen yazarlar var
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
İş Bitirmeyen yazarlar var
10 yıl önce
İş Bitirmeyen yazarlar var ve özelden makale alıcılara kötü sözler ve işi yapmayacağım gibi mesajlar atılıyor. Bu yazarların üyeliği iptal edilcektir ve siparişten kazançları verilmeyecek .Sipariş verenlerin sipariş verecekleri yazarın prokiline bakmaları ve yorumları iyi olanlara vermeleri daha iyi olacaktır. 

marbelle

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 15
10 yıl önce
Kaliteli bir siteniz var. Böyle gerekli uyarılar gelişime katkı sağlar.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
10 yıl önce
Hocam yorumları kötü olandan ziyade az olanlara da dokunabilir bu :) kendim için konuşuyorum, asla kimseye saygısızlık yapmam zaten. iyi yorumları olanlar dediğiniz için diyorum sitede yeni sayılırım ve çok olumlu yorumum yok 9 sipariş teslim etmişim 3 yorum ancak almışım. Makale yazdıran arkadaşlarında diğer yazdıranlara kolaylık sağlaması için teslim zamanı ve makale içeriği için yorum yapması önemli bir husus. Buradan yazdıran arkadaşlardan da bunu rica etmiş olalım.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
Mesaj Sayısı: 125
10 yıl önce
Site yönetiminin, yorumu az olanlara bir dediği yok zaten.
Ama kötü yorum konusunda ben de aynı fikirdeyim.
Buranın kaliteli olması için kötülerin elenmesi gerekir.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 92
10 yıl önce
Kötü yorum alan arkadaşları gördükçe inanın üzülüyorum. Oldukça kötü bir durum o kişi için. Ayrıca makaleleri zamanınızda teslim edemeyeceğiniz zamanlarda makale alıcısı olan kişiye önceden haber vermeniz çok önemli oluyor. Tabi bu sürekli olabilecek bir durum değil. Fakat bazen hiç beklemediğiniz olaylar ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu tür bir durumla karşılaştığımda makale alıcısı olanlarda oldukça sıcakkanlı bir yaklaşım sergiliyor. Yani beklenmedik bir işiniz çıktığında "hemen yetiştirmem lazım" diye eğer makalelere özen göstermiyorsanız, bu yanlış bir davranıştır. Çünkü makale alıcısı her zaman kaliteliye önem verir. Böyle olmasa bile en azından ben özen göstermediğim bir makaleyi satmak istemem. Çünkü emek verdiğim bir makalenin gerçekten güzel yorum alması beni çok mutlu ediyor. Bu işi sadece ek para kazanmak için yapan arkadaşlar, emin olun yarı yolda kalacaktır. Bu işte başarılı olmak için sevmek gerekir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
2 Yazarmızı malesef üzlerek üyeliğini iptal ettik, Gerçekten hem kendisini hemde bizleri zor durumda bıraktılar.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
Yazarların yorumlarına olumlu/olumsuz/nötr  not verebileceksiniz, yakın zamanda puanlama sistemide devreye girecektir.
elyesaayse

Konu Sayısı: 5
Mesaj Sayısı: 25
10 yıl önce
Arkadaşlar bende çok yeni bir üyeyim fakat profesyonel bir makale yazarıyom. Sistem nasıl çalışıyor bana kısa ve net bilgi verebilecek varsa çok sevinirim ödemeyi nasıl alıyoruz, sıkıntı yaşanmadığını düşünüyorum.Şimdiden yanıtlayan arkadaşıma teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
10 yıl önce
  • Kazandığım kredileri nasıl çekerim?
    Kazandığınız kredileri çekmek için hesabınızda minimum 10 TL bulunması gerekmekte. Kazandığınız kredileri profil menüsündeki "Kazançlarım" sayfasına tıkladığınızda karşınıza gelen ekranda ödeme talebi oluşturarak çekebilirsiniz. Şu an sadece PayPal hesabınıza gönderebiliyoruz. Eğer çekmek istediğiniz tutar 50 TL üzerindeyse, banka hesabınıza Havale/EFT yapabiliriz. Banka hesabınıza havale almak için ödeme talebi gönderdikten sonra Destek sayfasından banka hesap bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Ödeme talepleriniz Ortalama 15 dakika olmak üzere 4 saat içerisinde hesabınıza gönderilir.
Yanıt Yaz