ingilizce hazır makale
benmurat25

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 1
ingilizce hazır makale
6 yıl önce
selam ingilizce hazır makale içerikler biraz daha artırılamazmı içerik bulmakta zorlanıyoruz
erdems09

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 13
6 yıl önce
İngilizce içerik üretmek Türkçe içeriğe göre daha çok emek gerektiriyor ama site üzerinde fiyatları aynı. Belki de yönetim İngilizce makale fiyatlarında artışa giderek yazarları teşvik edebilir. 
yelkovan

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 5
6 yıl önce
Arkadaşımıza katılıyorum. Yazı yazmak emek isteyen bir iş; hele ki İngilizce yazmak daha çok zaman ve araştırma gerektiriyor. Hazır makaleler için standart ücret İngilizce için sarf edilen emeğin hakkını karşılamıyor, bu yüzden İngilizce içerik üretmek konusunda motivasyonumuz düşük. Fakat hangi konuda ne tür yazılar istediğinizi sipariş açarak bildirirseniz yazarlar istedikleri ücreti belirtebilir; böylece ihtiyaç duyduğunuz içerikler üretilebilir. Saygılar.
eucgun

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
6 yıl önce
Merhaba,
yelkovan arkadaşa katılıyorum. hangi konuda kaç kelime istediğinizi belirten şipariş verin, ben dahil bir çok arkadaş teklif verir. yalnız 1.20 TL ingilizce blog yazıları için çok az. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Merhabalar,

İngilizce hazır makale bölümü için farklı fiyatlandırma yapılacak olup, güncelleme yapılana kadar sipariş üzerine çalışma sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla,
users3547

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 7
6 yıl önce
Az evvel global ekonominin geleceği konulu bir makale gönderdim. onaylanırsa bakabilirsiniz kategorisinde. Ayrıca, ingilizce içerikler için genelde özel sipariş almakta fayda var. Zira; yazdığım platform dahil ülkemizdeki birçok platform, hedef kitleler gereği Türkçe. 
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 43
6 yıl önce
Merhaba, en son yüklediğim hazır makale sistemde görünmüyor. İngilizce kategorisinde olması gerekiyordu ama listelenenler arasında yok! (Effects of Red on Human Psychology) 
Yanıt Yaz