İki önerim var
medyakusum17

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 6
İki önerim var
5 yıl önce
1.öneri: WhatsApp grubu kurulabilir grupta sohbet istek öneri paylaşılabilir. 2.öneri: word ile makale yükleme olabilir word de yazdığımız dosyayı direk siteye yükleyebiliriz. Herkrse hayırlı işler.
hayalss

Konu Sayısı: 11
Mesaj Sayısı: 51
5 yıl önce
Word ile makale yükleme işlemi için zaten panellerde sürekli güncellemeler yapıyorlar. Bu konuda altyapı oldukça iyi. Whatsapp grubu için ise şahsi fikrim zaten site üzerinden forum sayesinde istek, öneri veya sohbetlerimizi yapabiliyoruz. Whatsapp grubunda zamanla gönderi kirliliği oluşabilir. Bunu daha önce farklı şekillerde şahsen yaşadım. Gecenin 11'i veya 2'sinde yazan birisi diğer üyeleri rahatsız edebilir veya farklı iletişim problemleri yaşanabilir. Whatsapp grubunun kullanım şekli kişiden kişiye göre değişkenlik gösterdiği için güvenlik problemleri doğuracağını düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar ancak bu konuda farklı şekillerde grup üyelerine bazı kişiler arama veya whatsapp yoluyla rahatsızlık veya olumsuz tavırlar sergileyebilir. Sonuçta binlerce üyesi olan bir platformda elbette ki bu tür insanlar nadir de olsa olacaktır. Ama yine de bu konuda arkadaşımızın önerisi adminler tarafından değerlendirilebilir veya arkadaşların farklı önerileri olabilir. Ben şahsen fikirlerimi dile getirdim.
ugur

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 65
5 yıl önce
@hayalss Yorumunuza katılıyorum. @iyimakale'de Word yükleme konusunda ise geliştirmelerin sürdüğünü tahmin ediyorum.
etoprak

Konu Sayısı: 10
Mesaj Sayısı: 28
5 yıl önce
İletişim kanalları konusunda (bildiğim kadarıyla) iyimakale'nin ayrıca kötü niyetli alışveriş yöntemlerini engellemek amacı ile koyduğu bir kural da var. İyimakale üzerinden ilk kez iletişime geçmiş kişiler, ancak iyimakale üzerinden iletişime geçmeye devam edebilirler. Harici iletişim kanallarını site içinde özel mesaj ya da alenen forum üzerinden paylaşmak yasaktır. =)
Yanıt Yaz