Herkes Yazar Olmamalı • Yazar Seçerken İnce Eleyip Sık Dokumak Gerekli
tevfik

Konu Sayısı: 8
Mesaj Sayısı: 19
Herkes Yazar Olmamalı • Yazar Seçerken İnce Eleyip Sık Dokumak Gerekli
3 yıl önce
Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Bu dediğimi lütfen işini iyi yapan yazarlar alınmasın.

Fakat, bir yazar alınacağı zaman bence ön elemeden geçmesi gerekli yazar adayının.

• H etiketlerinden,
• Seo uyumundan,
• Backlinklerden (iç ve dış),
• Bir cümle içerisinde 2 kelime değiştiğimiz vakit "smallseotools" içerisinde makale özgün görünüyor, yazılan yazının Google'da daha önce olup olmadığına,

Bakılması gerekiyor. Burada öyle yazarlarla tanıştım ki, yıllardır öğrendiğim bir şey yanlışmış, onu öğreten yazar oldu bana. Yanlış anlamayın ama burada herkes bazı temel kuralları öğrenmesi gerekiyor.

Haber siteleri gibi direkt spam makaleleri yayınlamıyoruz, özen göstermemiz gerekiyor. Sitelerimizin otoriterliğini, özgünlüğü, hit almasını, para kazanmasını ve kısaca herşeyini makaleler belirliyor.

İlave etmek istediğiniz ekstra bir durum olur ve/veya eleştiri olursa dinlemek isterim.
Misa Amane

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 6
3 yıl önce
Bende kendi gözlemlerimi yazıyım o zaman. İyi makale yönetimi ne gibi önlemler alır bilmiyorum ama bu sorun sektörel bu sorun ve sadece burası ile çözüleceğini sanmıyorum. Öyle ilanlar gördü ki bu gözler. Günde 600 kelimelik 5 yazı istiyorum her gün girilecek diye ilan açanlar var. Bir insan özgün ve kaliteli olarak bu kadar yazı yazabilir mi? İlan sahibi bilmiyor mu özgünleştirme ile yazılacağını? Birde herkesin taban fiyattan makale istemesi var. Şimdi bu yazılar ne kadar kaliteli olur? Öte yandan web site sahiplerine de kızamıyorum. Bloggerlar bilir adsense çok az ödeme yapıyor. Kaç para kazanıyor ki kaliteli makaleye hakkını verebilsin? Çoğu site kendi masrafını anca çıkartacak ve çok az kar edecek. Ben siteme makale almaktansa oturur kendim yazarım en azından zarar etmem. Hiç bilmediğim konularda yazar ya da makale alırım. Yani piyasa böyleyken iyi makale yönetiminin yapacaklarının kısıtlı etkisi olur.
Kocak

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 9
3 yıl önce
Yazılan makalede bir cümleyi Google taratıldı mı o yazının nereden alındığı siteye kadar çıkartır .makaleyi cümle cümle kontrol ettirmek daha mantıklı  
Yanıt Yaz