Hazır makale satışı
bakan1525

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 4
Hazır makale satışı
7 yıl önce
Arkadaşlar merhabalar, bu sorumu özellikle çok fazla hazır makale satmış kişilere yöneltiyorum. Panel üzerinden hazır makaleleri satmak için en çok hangi konularda içerik üretmeliyim, en hızlı şekilde hazır makale satabilmek için ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler...
Vonzarovich

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 44
7 yıl önce
Dönem dönem değişiyor. Ama istatistikler kısmında en çok satılan hazır makale kategorilerini görebilirsiniz.
Sevilgulce

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 22
7 yıl önce
Merhabalar. Siz istediğiniz konuda, özellikle daha çok bilgi sahibi olduğunuz konularda makale yazıp sisteme yükleyin bence. O günü gelir satılır. Site kuran veya mevcut sitesi bulunanlar farklı konularda makale alımı yapabiliyor. Mesela benim sisteme ekledigim ve satılıp satilmayacağından emin olmadığım birçok makalem satıldı. Ama tabi bu belirli bir süreç içinde gerçekleşen bir durum. Makalelerinizin çabuk satılmasını istiyorsanız daha çok güncel konulardan yazmayı tercih edin. Teknoloji ve sağlıkla ilgili makaleler daha çok satılıyor. Bu konular üzerine değişik ve özgün makaleler yazarsanız, yazılarınız alıcı bulur. Kolay gelsin bol kazançlar :)
bakan1525

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 4
7 yıl önce
teşekkürler
users3547

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 7
6 yıl önce
Bence forumları incelemenizde fayda var. Özellikle webmaster forumları bu konuda size ışık tutabilir. Alış kategorilerindeki en çok talep edilen makale ve içerik türlerini analiz edin. Bende size bir ipucu vereyim ; şu ara finans ve  ekonomi şahlanıyor içerik konusunda :)
etik1hacker

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 12
6 yıl önce
İnsanlar en çok neyi merak ediyorsa onunla ilgili makale yaz hem makale yazın çekici olsun hemde makale başlığı çekici olsun.
Yanıt Yaz