Haksız Kazanç Yapan Yazarlar
eskopa

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
Haksız Kazanç Yapan Yazarlar
6 yıl önce
Arkadaşlar merhaba ;
Bu siteyi bulalı 1 ayı geciyor ve burada çalışmayı hep beraber karar verdik fakat bazı arkadaşlarımız sağolsunlar nekadar spinleme var ise makaleleri o şekilde yazıp bize gönderiyorlar.Tek kelimeyle yazıklar olsun verdiğimiz makaleler de haram olsun diye bilirim.Ya bukadar da insafsız ve sorumsuzluk olurmu ayrıca bu konuda sistem sahiplerinden ricam da var buna bir cözüm bulsunlar okadar para harcıyoruz karşılığında bumu oluyor.Yazıyı alıyoruz ilk başta gayet güzel tabi icerisinde bir sürü hatalar ile beraber düzeltiyoruz arkadaşlar la bi daha calısmıyoruz ama bi kere parayı veriyoruz :( lanet ettik tek kelimeyle ya tüm yazılar spinleme ile yaazılır mı ya el insaf be arkadasım ya.valla hic birşey diyemiyorum.lütfen artık cözün bu konuyu yetkililer.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
6 yıl önce
Merhabalar,

her ne kadar editörlerimiz bu konuda özenli davransa da spin ve çeşitli özgünleştirme teknikleri kullanan haksız kazanç el etmeye çalışan kişiler bulunuyor. Her gün kabul edilen içeriklerden fazla red yapılan düzenleme talep edilen içerikler bulunmaktadır. 

Sistemi her geçen gün yenilemeye ve daha kullanışlı hale getirmeye devam ediyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Bazı kararlar aldık ve uygulamaya koyacağız. Bugün 23.00'da sunucu taşıma sürecinden sonra detayları paylaşacağız.

Ayrıca bu gibi kişileri tespit edip bize bildirmeniz halinde uyarmaksızın hesaplarının kapatılacağının da bilmenizi isterim. 

Saygılarımla,

Bu mesaj iyimakale tarafından 09.04.2018 21:19:45 tarihinde değiştirildi. Sebep:imla
eskopa

Konu Sayısı: 1
Mesaj Sayısı: 2
6 yıl önce
İlginiz için teşekkür ederim. Sizin gibi sistemlerinde çalışma yapıp uğraşan insanları takdir ile karşılıyoruz.Gerçekten sistem çok güzel umarım daha güzel olur. Ayrıca spin yapan kişileri size bildireceğiz bir test daha var onu da yapalım netleştirelim konuyu haberdar edicez sağolun.
sultana34

Konu Sayısı: 3
Mesaj Sayısı: 32
6 yıl önce
Nacizane tavsiyem yazarların yorum ve değerlendirmelerini okuyarak iş vermeniz olabilir. Bunun yanı sıra olaya sadece sizin tarafınızdan bakmamak gerekir. Spinlemenin anlamını tam bilmediğimi fark ettim. Benim bildiğim bir cümledeki kelimelerin eş anlamlılarını kullanarak aynı cümleyi kurmaktır. Böyle durumlarda zaten ortaya devrik veya bozuk cümle çıkar. Nasıl oluyor sahi?
Merakımdan birkaç site buldum tüm makaleyi otomatik spinliyormuş. Yaptım ortaya abuk subuk bir şey çıktı. Siz bundan mı bahsediyorsunuz acaba ?

Tamamen bilgimin yetersizliğinden soruyorum yanlış anlamayın. Ben de yazmaktan çok hazır makale alan birisiyim, uyarırsanız bizde dikkat edelim. 

Ayrıca üstüme vazife değil ama konuşma tarzınız hoş değil. "Tek kelimeyle yazıklar olsun verdiğimiz makaleler de haram olsun diye bilirim.Ya bukadar da insafsız ve sorumsuzluk olurmu ayrıca bu konuda sistem sahiplerinden ricam da var buna bir cözüm bulsunlar okadar para harcıyoruz karşılığında bumu oluyor." Bunu demek yerine direkt siteye bilgi vermekle yükümlüsünüz. Bu adamlar müneccim değil sonuç olarak. Size çözüm sunmuşlar zaten, iade et hakkımız var. 

Kaba olacak ama verdiğiniz 200 300 TL olsun. Nazikçe uyarır bir daha çalışmaz ve makaleyi iade edersiniz. Kimse 4-5 TL ödediniz diye sizin beddularınızı okumak zorunda değil. Adaleti önce kendinizde bulun sonra başkalarında arayın. 

Elbette siz de verdiğiniz paranın karşılığını almak istiyorsunuz haklısınız da. Para verip üstüne kendiniz uğraşıyorsunuz. Biliyorum düzenlemektense yazmak daha kolay. Fakat benle alakası olmadığı halde yaklaşımınız bana çok itici geldi. 
Yanıt Yaz