Forumda Olmasını İstedikleriniz ?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Forumda Olmasını İstedikleriniz ?
9 yıl önce
Forumda Olmasını İstedikleriniz ? iyimakale.com un yeni versiyonu yakında devreye alınacaktır.  Forumda ve sistemde olmasını istediğiniz nelerdir ?  Forumda hangi başlıkları olmasını istersiniz. ?
Eaks

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 24
9 yıl önce
forumda değil ama sistemde kimin online olduğunun görülmesi ve eleman arayan kişilerin ilanlarının olduğu özel bir pencere iyi olur diye düşünüyorum
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
9 yıl önce
Görüşlerinizi bekleriz.

fevzi3535

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 86
9 yıl önce
Şuan için özellikle webmaster forumlarının ticaret kategorilerinde sürekli güvenilirlik sıkıntıları yaşanabiliyor. Kuracağınız forumun ticaret kısmını sadece tüm kimlik bilgileri bilinen veya güvenilirliğinden emin olunan belirli kişilere açabilirsiniz. Yada forumda güvenli ticaret için uygun bir altyapı kurulabilir diye düşünüyorum.

Örneğin; güvenilir şekilde makale alım satımı yapmak için iyimakale/panel kullanıyoruz fakat acaba bir şekilde farklı webmaster ticaretleri (footer link, tanıtım yazısı vb.)  içinde iyimakalenin kredi sistemi kullanılabilir mi diye düşünüyorum. Ayrıca yine webmaster forumlarının ticaret kısımlarında bugün açılan konular premium üyelerin sahip olduğu "konuyu üste taşı" özelliği sebebiyle arka sayfalara gidebiliyor. Bu durum sonucunda sitesinden link satmak isteyen bazı kişilerin konuları arka sayfalarda kalıp kayboluyor buna da belki bir çözüm getirilebilir.

Forumda açılmasını istediğim kategori önerisi ise başarı hikayeleri kısmıdır. Bu kategoride herkes sitesini kurup belli bir düzeye getirdikten sonra kendi çapında küçük veya büyük başarı hikayesini insanlarla paylaşmak isteyebilir. Yada makale yazarı olan kişiler bu işe nasıl başladıklarını şuanda günde kaç adet makale yazıp makale yazarlığında elde ettikleri başarıları insanlarla paylaşmak isteyebilirler. Ayrıca hertürlü internet başarı hikayesi paylaşılabilir. Son olarak ise forumu siteadi.com/forum şeklinde açmanızı tavsiye ederim seo açısından daha hızlı yükseliş sağlayacaktır.  




Writer

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 7
9 yıl önce
Merhaba, sitede 2 tane yenilik isterim tabii mümkünse :) 1. Parayı dolar olarak çekme imkanı olsa iyi olur. 2. En fazla 25 TL toplanıyor sonra parayı çekmemiz gerek. Onu 100 Tl yaparsanız çok iyi olur bence. 
Teşekkürler
Bu mesaj Writer tarafından 24.12.2014 13:58:23 tarihinde değiştirildi.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 129
9 yıl önce
Profillere kimlerin baktığını görebilirsek motive edici olabilir diye düşünüyorum. 
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
9 yıl önce
En fazla 25TL sınırı olduğunu ben bilmiyordum, siz 100 TL olunca çekebilirsiniz diye biliyorum :)
Dolar olarak çekmek sitenin birde kur farklarıyla uğraşmasına neden olurdu, bence böyle zahmete gerek yok :)
Güvenli ticaret amacıyla bir forum sitesi yani r10 ws gibi bir foruma gerek yok diye düşünüyorum çünkü zaten iyi makale başlı başlına kendi amacına hizmet eden güvenli bir platform, ön ödemeli çalışması bunun için gayet yeterli.

Bence "mesaj değiştirildi" yazısını gösterip göstermemek mesajı yazan kişinin elinde olsun

Daha önemli bir acizane tavsiye olarak: Anket sistemi olsun :) sizde duyurularınızda falan kitlenin genel düşüncesini daha rahat anlayabilirsiniz.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
Mesaj Sayısı: 180
9 yıl önce
Profillere kimlerin baktığını görmek bence etik olmaz, çünkü bu sefer birde profillere gezinme gizlilik ayarlarını kullanıcıya bırakmak gerekir, görünmek istemeyen kullanıcı yine görünmez, amacı yalnızca forum olan sitelerde bu dediğiniz özellik mevcut fakat kullanıcılar kendisini gizli de yapabiliyor. Bence ihtiyacımız olmayacak bir derecede karmaşaya gerek yok. Saygılarımla.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Mesaj Sayısı: 129
9 yıl önce
Düşüncenizi belirttiğiniz için teşekkürler. Selamlar. 
Writer

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 7
9 yıl önce
Fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler :)
Yanıt Yaz