Emek Sömürüsü Fiyatları Bize Bildirin
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Mesaj Sayısı: 1057
Emek Sömürüsü Fiyatları Bize Bildirin
9 yıl önce
Merhabalar,

Emek hırsızlığını kendine yakıştıran ve bunu meslek edinen şahısların hesaplarını incelerken bazı yazar arkadaşlarımızın bu emek hırsızlarının utanmadan teklif ettiği tutarları tereddütsüz reddettiğini gördük.

Lütfen bu tip durumlar ile karşılaştığınızda bize bildiriniz. Bu para hırsından yanıp kavrulan kişilerin genellikle siteye yeni üye olan yazarları hedef aldığını bilmenizi isteriz. Sektör hakkında hiç bilgisi olmayan bu kişileri kandırmaktadırlar. Bu kişilerin çoğu, zaman içerisinde fiyatlardan haberdar olup, çalışmayı bırakıyor (yine kendi mesajları içerisinde bunları da görüyoruz). Bunun farkına varmış olan kullanıcıları uzaklaştırmadık.

Lütfen bu tip durumları bize bildiriniz ki, sektöre yeni giren kişiler kandırılıp, dolandırılmasın, bu paraya tapanların batakhanesine düşmesinler. Ayrıca yine bu kişiler alıcılara ben kendim yazacağım diyerek sizin satış yaptığınız fiyatlardan daha düşük teklifler vererek, site haricinde çalışmaktadırlar. Doğrudan sizlerin sürekli çalıştığınız alıcıları sizlerden uzaklaştırmaktadırlar. Çoğu alıcı bu kişilerin bir bünyedeki parazitler gibi, yeni yazarların emeklerini sömürdüğünün farkında değildir.

Destek kısmından bize sadece kullanıcı ismi, mail adresi vb bilgilerden birini iletmeniz yeterlidir.

İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Bu mesaj iyimakale tarafından 09.06.2015 13:40:17 tarihinde değiştirildi.
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 40
9 yıl önce
teşekkürler iyi makale.
slymn0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 16
9 yıl önce
Teşekkürler , İyi Çalışmalar
YGozderesi

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 2
9 yıl önce
Sipraişlere verilen tekliflerden bazıları gerçekten çok düşük.
Bugün konan Okulumuzu nasıl güzelleştirmeliyiz konulu siparişe verilmiş en düşük sipariş 1,20 TL. İstenen zaten minimum 151 kelime. Çok ucuz fiyatlardan çalışarak bizim çalışmamızı engelliyorlar. Bunun önüne nasıl geçebilirsiniz?
Aynı şekilde cinsel sağlık konusu adlı siparişte de 10 makale isteniyor minimum 351 kelimelik ancak verilen en düşük teklif 11,50 TL. Sipariş sahibi normal olarak onu seçecek. Biz ne yapacağız?
slymn0320

Konu Sayısı: 4
Mesaj Sayısı: 16
9 yıl önce
aynen doğru , bizde mecbur olarak düşük teklif veriyoruz

arikan06

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 12
9 yıl önce
Teşekkür ederim İyi makale
Yanıt Yaz